Nintendo presents: New Style Boutique-demo nu beschikbaar


30-11-2012

Nintendo presents: New Style Boutique is een uniek modestylingspel waarin jij een managerrol op je neemt en je je eigen boetiek moet runnen. Help klanten bij het vinden van hun look, bezoek de hipste plekken van de stad en doe mee aan modeshows. Probeer je stempel op de stijl van de hele stad te drukken en wordt modekoningin of -koning!

Als je dit stijlvolle spel nog niet in bezit hebt, moet je zeker deze gratis demo in de Nintendo eShop uitproberen! In deze 'Shopping Experience'-demo krijg je een stapel geld om uit te geven in de winkels van andere spelers online die het volledige spel bezitten, aan door hun gecreëerde outfits. Alle outfits die je in de demo koopt, kun je gebruiken in de volledige versie van het spel, zodra je die hebt.

Zelfs als je het in de demo ontvangen geld liever niet uitgeeft, kun je je waardering voor je favoriete creaties laten zien. Zodra je klaar met winkelen bent, kun je relaxen in je apartement en zelfs je interieur aanpassen naar smaak. Je kunt ook met je outfits spelen en met je garderobe experimenteren. Alle artikelen die je in de Fashion Quarter gebt gekocht, vind je hier terug!

Om van deze gratis demo te genieten, ga je naar de Nintendo eShop hem snel en direct naar je Nintendo 3DS- en Nintendo 3DS XL-systeem te downloaden. Je kunt de QR Code hieronder scannen om direct naar de downloadpagina te gaan. Activeer de camera's van je Nintendo 3DS-systeem door in het HOME-menu op de L- of R-knop te drukken. Tik daarna het QR-icoon op de linkeronderkant van het touchscreen aan en gebruik de camera's om de QR Code te scannen!

QR Code


Ga voor meer informatie over het volledige spel, bezoek onze officiële Nintendo presents: New Style Boutique-site, waar je een wereld aan glamour wacht.

Nintendo presents: New Style Boutique is nu verkrijgbaar als donwloadversie in de Nintendo eShop of traditioneel verpakt in winkels voor Nintendo 3DS en Nintendo 3DS XL.