• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Ontvang drie nieuwe voorwerpen voor Tetris op Nintendo 3DS via SpotPass!


    17-02-2012

    Tetris voor Nintendo 3DS biedt een nieuwe gelegenheid om het klassieke spel in volledig 3D te beleven en bevat meer dan 20 leuke standen om je tanden in te zetten! Haal nu je voordeel uit een andere unieke Nintendo 3DS-functionaliteit en ontvang via SpotPass geweldige nieuwe voorwerpen om je spel mee te verrijken.

    De voorwerpen heten Bom, I-Tetrimino en Meer tijd en geven je extra krachten in de Fever-stand. Maar je hebt wel Munten nodig om ze te gebruiken! Je kunt de voorwerpen nu ontvangen, mits je Nintendo 3DS-systeem met het internet is verbonden. Zorg dat je SpotPass aan hebt staan, door het in te schakelen in de opties van je Tetris-spel. Je hoeft dan alleen maar de Fever-stand te spelen om op de hoogte gebracht te worden dat de nieuwe voorwerpen tot je beschikking staan.

    Als je niet met het internet bent verbonden bent, dan loop je een heleboel mis! Naast gratis spellen, applicaties en toegang tot de Nintendo eShop kun je namelijk ook geweldige downloadbare content, waaronder deze voorwerpen, ontvangen! Op deze pagina vind je heldere uitleg, waarmee je zo snel mogelijk je systeem met het internet kunt verbinden!

    Tetris ligt nu in de winkel, alleen voor Nintendo 3DS.