Hef de wapens in nu beschikbare gratis demo's voor Monster Hunter 3 Ultimate op Wii U en Nintendo 3DS!


21-02-2013

Monster Hunter 3 Ultimate komt op 22 maart naar zowel Wii U als Nintendo 3DS en met een gratis demo voor elk systeem in de Nintendo eShop, kun je alvast proeven van het geweldige avontuur dat je te wachten staat.

Als je je eerste stappen zet in de wereld van Monster Hunter, kun je je met alles bekend maken in een missie die ontworpen is voor beginners, terwijl ervaren spelers meteen aan de slag kunnen met een moeilijker gevecht tegen een ontzagwekkende tegenstander. En omdat Monster Hunter helemaal draait om aanpassingen en personalisatie, heb je de keuze uit 12 verschillende wapens voordat je achter je prooi aangaat.

De demo's geven je een idee van de intense en lonende actie van Monster Hunter 3 Ultimate. Het volledige spel op Nintendo 3DS bezit een lokale meerspelerstand voor tot vier spelers, terwijl Wii U-eigenaren online hun krachten kunnen bundelen om samen te jagen. Wii U- en Nintendo 3DS-spelers kunnen zelfs samen spelen via een lokale draadloze verbinding, waardoor je thuis je eigen jachtgezelschap samen kunt stellen.

Bewaarde spelgegevens zijn ook inwisselbaar tussen beide versies van het spel, wat betekent dat spelers hun gegevens van het ene systeem naar het andere kunnen verplaatsen om waar en op welke manier ze maar willen te genieten van de jacht. Speel in hoge definitie op het grote scherm met Wii U en zet dan je spelvoortgang over naar de Nintendo 3DS om je avontuur buitenshuis te vervolgen.

Monster Hunter 3 Ultimate voor Wii U en Nintendo 3DS komt op 22 maart uit in heel Europa. Kijk uit naar een limited edition Wii U Monster Hunter 3 Ultimate Premium Pac en een bundel die een zwarte Nintendo 3DS XL met daarop Monster Hunter 3 Ultimate voorgeïnstalleerd bevat, beide verkrijgbaar vanaf 22 maart!

Bereid je voor op de actie op onze Monster Hunter 3 Ultimate-spelpagina's!