• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • LEGO® City Undercover wordt op 28 maart gelanceerd met een Limited Edition-softwarebundel


  31-01-2013

  CI7_WiiU_LegoCityUnderCover_ChaseMini.png

  31 januari 2013 – Nintendo kondigt vandaag aan dat het exclusief voor Wii U verschijnende LEGO City Undercover, ontwikkeld door TT Games, beschikbaar komt in een limited edition softwarebundel. Daarin vind je behalve een exemplaar van het spel ook een LEGOminifiguur van Chase McCain: de agent die met zijn veelzijdige kwaliteiten de criminaliteit in Lego City bestrijdt.

  CI7_WiiU_LegoCityUnderCover_Bundle_PEGI.png

  In LEGO City Undercover maakt Chase McCain jacht op de gevaarlijke Rex Fury die verantwoordelijk wordt gehouden voor de recente misdaadgolf in LEGO City. In de levendige open wereld van LEGO City gaat Chase undercover en wisselt hij tussen diverse vermommingen voor speciale vaardigheden; verkleed als mijnwerker kan hij bijvoorbeeld dynamiet gebruiken, terwijl hij als inbreker deuren kan openbreken. De unieke mogelijkheden van de Wii U GamePad-controller komen ook goed van pas bij de jacht op Rex Fury. Je kunt de GamePad bijvoorbeeld gebruiken als communicatiemiddel om met collega’s te praten, of om omgevingen te scannen en naar aanwijzingen of criminelen te speuren. Tijdens het rijden door de stad wordt een handig kaartje met GPS-route op het scherm van de GamePad getoond.

  LEGO City Undercover verschijnt exclusief voor Wii U en wordt op 28 maart in Europa gelanceerd met een limited edition-softwarebundel waarin een Chase McCain-minifiguur zit.

  Later in 2013 verschijnt een prequel voor Nintendo 3DS™ met de titel LEGO® City Undercover: The Chase Begins.