• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Bereid je voor op de jacht op de spelpagina's van Monster Hunter 3!


    12-03-2013

    Monster Hunter 3 Ultimate verschijnt op 22 maart voor Wii U en Nintendo 3DS. Zowel beginnende als ervaren jagers kunnen meer over dit epische avontuur ontdekken op onze nieuwe spelpagina's.

    In Monster Hunter 3 Ultimate moeten spelers strijden tegen reusachtige beesten. Als zo'n monster eenmaal is verslagen, kun je zijn huid en botten gebruiken om nieuwe wapens, pantsers en voorwerpen te maken, zodat je steeds sterker wordt. De diepe, gevarieerde spelmogelijkheden, intelligente monsters en strategische gevechten houden je in dit actierijke avontuur constant op het puntje van je stoel.

    Als je meer over het spel wilt weten, zit je helemaal goed op onze spelpagina's. Hier vind je de officiële trailer, een uitleg van de voornaamste spelprincipes, en meer informatie over de speciale functies van beide versies. Je vindt op de spelpagina's ook enkele voorbeelden van de imposante monsters die je moet overwinnen als je de ultieme jager wilt worden. Daarnaast kun je er kennismaken met de 12 gevarieerde wapens, en leren hoe je met vrienden kunt samenwerken - zelfs als ze niet hetzelfde Nintendo-systeem hebben als jij.

    Bewonder de jacht in hoge resolutie op de Monster Hunter 3 Ultimate Wii U-spelpagina, en ontdek draagbaar jaagplezier in Monster Hunter 3 Ultimate voor Nintendo 3DS.

    Monster Hunter 3 Ultimate verschijnt op 22 maart voor Wii U en Nintendo 3DS, als verpakt spel in winkels en als downloadbare software in de Nintendo eShop.