• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nieuwe Wii U-systeemupdate biedt snelstartmenu voor de GamePad


    03-06-2014

    3 juni 2014 – Nintendo heeft vandaag bekendgemaakt dat er een nieuwe systeemupdate beschikbaar is voor de Wii U. Deze systeemupdate brengt veranderingen aan die de gebruikerservaring verbeteren. De belangrijkste verandering is de toevoeging van een snelstartmenu aan de Wii U GamePad-controller. Als je de Wii U aanzet met de GamePad nadat de update is gedownload, dan verschijnt er een snelstartmenu met de pictogrammen van tien onlangs gebruikte of geïnstalleerde games en applicaties. Gebruikers kunnen het spel of de software die ze willen gebruiken meteen opstarten, zonder dat het Wii U-menu eerst moet worden geopend. Het snelstartmenu is ideaal voor gebruikers die meteen willen beginnen met spelen.

    Ook de volgende veranderingen zijn aangebracht:

    • Gebruikers kunnen op hun GamePad-controllers nu visuele berichten ontvangen over nieuwe spellen en producten, speciale promoties en meer. Gebruikers kunnen het berichtgeluid aanpassen of verwijderen, kiezen of de GamePad ingeschakeld moet worden bij het ontvangen van berichten, en zelfs tijden instellen waarop zulke visuele berichten niet moeten verschijnen (bijvoorbeeld ‘s nachts).
    • Systeemupdates worden voortaan niet alleen automatisch gedownload maar ook geïnstalleerd terwijl het Wii U-systeem is uitgeschakeld.
    • Het instellen van een Nintendo Network ID voor nieuwe gebruikers is vereenvoudigd.
    • Berichten (anders dan de berichten op de Wii U GamePad) zijn nu vanuit zowel het HOME-menu als het Wii U-menu toegankelijk.

    Je vindt meer informatie over de systeemupdate onder 'Klantenservice'.