• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu in de Nintendo eShop: Boksen en Honkbal voor Wii Sports Club


    27-06-2014

    Ga dit weekend naar Wii Sports Club, want naast Tennis, Bowlen en Golf kun je nu ook kennismaken met Boksen en Honkbal. Dankzij die twee nieuwe sporten is het aanbod in Wii Sports Club compleet. Of je nu je van uppercuts, backhands, strikes, homeruns of hole-in-ones houdt, in Wii Sports Club vind je ze allemaal. Bovendien kun je alle vijf de sporten 48 uur uitproberen met een gratis proefversie!*

    Strik je veters, klim in de ring en lever een strijd van drie rondes met je tegenstander in Boksen. Houd in elke hand een Wii-afstandsbediening Plus om je een echte bokser te voelen. Ook als je maar één controller hebt, kun je een bokswedstrijd spelen. In beide gevallen heb je de volledige beschikking over alle bewegingen, zoals korte stoten, hoekstoten en uppercuts om het je tegenstander moeilijk te maken. Door je lichaam naar beneden en opzij te bewegen kun je stoten ontwijken.

    In Honkbal nemen twee teams het tegen elkaar op in drie innings met snelle worpen, torenhoge homeruns en knappe vangballen. Het spel komt tot leven door de unieke en intuïtieve besturing met de Wii-afstandsbediening Plus en de Wii U GamePad. Tijdens het werpen kun je met de GamePad door de ogen van de werper kijken. Richt nauwkeurig, kies een fastball, curveball, screwball of een splitter, stel de kracht in en laat de bal dan richting de tegenstander vliegen. Weet de tegenstander de bal te raken, houd dan je ogen op de GamePad gericht. Misschien lukt het je wel om de bal te vangen, zodat de speler uit is! Kijk op het scherm van de GamePad en gebruik de bewegingsbesturing om de bal precies in de handschoen van je veldspeler te krijgen.

    Om de release van Honkbal en Boksen in de Nintendo eShop te vieren krijgen Wii U-bezitters die Wii Sports Club downloaden een proefversie voor 48 uur, waarin niet alleen deze twee sporten maar ook Bowlen, Tennis en Golf gratis kunnen worden gespeeld. Iedereen kan gebruikmaken van deze proefperiode, dus ook mensen die eerder al een gratis proefperiode van Wii Sports Club hebben gebruikt. Na afloop van de proefperiode kunnen spelers in de Nintendo eShop een daglicentie aanschaffen voor € 1,99* om alle beschikbare sporten 24 uur lang te spelen, of kunnen ze zowel Boksen als Honkbal permanent aanschaffen. Fans kunnen ook de winkelversie van Wii Sports Club kopen, die op 11 juli wordt uitgebracht. Daarmee heb je onbeperkt toegang tot alle vijf de sporten, waardoor je zo lang als je wilt kunt spelen wanneer je maar wilt.

    Alle vijf de sporten zijn onder meer voorzien van een precieze besturing met Wii Motion Plus, leuke uitdagingen en een onlinestand.*** Kom meer te weten over de game op de Wii Sports Club-website.

    Wii Sports Club is nu beschikbaar als downloadversie in de Nintendo eShop, en vanaf 11 juli 2014 als verpakte versie in de winkel, exclusief voor de Wii U.

    * Hiervoor moet je SpotPass inschakelen in Wii Sports Club.

    ** Alle prijzen zijn inclusief btw.

    *** Je hebt een breedband-internetverbinding nodig voor de online multiplayerstand.