• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Bekijk de vernieuwde teasersite van Tomodachi Life!


    12-05-2014

    Je Mii-personages komen tot leven in Tomodachi Life op de Nintendo 3DS XL en de Nintendo 2DS op 6 juni. Lees meer over deze game op onze vernieuwde teasersite van Tomodachi Life!

    Bouw met Mii-personages een levendige fantasiegemeenschap met vrienden, familieleden en je favoriete beroemdheden uit de werelden van tv, film en sport. Elk Mii-personage komt tot leven met zijn eigen stem en persoonlijkheid op een eiland waar altijd weer iets nieuws en grappigs te beleven valt. Dankzij de emotionele verbinding die je al hebt met al je bekende personages, wil je niets missen van het drama, de intriges en de hilariteit die ontstaat wanneer iedereen zijn dagelijkse leventje leidt en op elkaar reageert. Zo evolueert je gemeenschap op onverwachte, vaak dolkomische manieren.

    Ontdek wat je Mii-personages allemaal kunnen doen en bekijk welke waanzinnige situaties er ontstaan in de Tomodachi Life Direct, die nu beschikbaar is op onze vernieuwde teasersite van Tomodachi Life!

    Tomodachi Life is vanaf 6 juni verkrijgbaar in de winkel en als downloadversie in de Nintendo eShop, exclusief op de systemen in de Nintendo 3DS-familie.