• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • GEZOCHT: Grootste Mario Kart-fans


    06-05-2014

    Deze actie is inmiddels afgelopen. Deelname is helaas niet meer mogelijk.

    Met de komst van Mario Kart 8 voor Wii U en het 21-jarig bestaan van de Mario Kart-serie is het tijd voor een feestje op 28 mei!

    Ben jij of ken jij een grote Mario Kart-fan? Iemand die voor de deur heeft gelegen om als eerste een Mario Kart-spel bij lancering te bemachtigen, een Mario Kart-kamer heeft of iemand die nog dagelijks Super Mario Kart op zijn SNES speelt? Dan zijn we op zoek naar jou!

    Win een uitnodiging

    In totaal stellen we 40 uitnodigingen (voor 2 personen) beschikbaar voor de feestelijke Mario Kart 8 launch die op 28 mei plaats vindt in de Gamekings Studio, Hoog-Catharijne Utrecht.

    Zowel jong als oud kan meedoen; voor de winnaars jonger dan 14 jaar vinden ’s middags tal van activiteiten plaats, voor de winnaars ouder dan 14 jaar vindt het evenement in de avonduren plaats, met de mogelijkheid deel te nemen aan een toernooi.

    Om kans te maken ontvangen we graag een verhaal waaruit blijkt dat je/hij/zij een echte fan bent/is.

    Stuur dit uiterlijk zondag 18 mei 2014 naar prijsvraag@nintendo.nl, samen met jouw persoonlijke gegevens (volledige naam, leeftijd en e-mailadres).

    Bekijk hier de deelnamevoorwaarden (PDF, 125 kB) . De winnaars worden dinsdag 20 mei via de Facebook-pagina’s ‘Nintendo 3DS Nederland’ en ‘Wii U Nederland’ bekendgemaakt.

    Mario Kart 8

    Op 30 mei verschijnen Mario en zijn andere legendarische coureurs uit Mushroom Kingdom aan de startlijn van Mario Kart 8. Dit nieuwste deel in de populaire Mario Kart-serie verschijnt exclusief voor Wii U en legt de nadruk op een nadruk op de nieuwe anti-zwaartekrachtfunctie, die spelers op de kop of langs verticale baanstukken laat racen. Het spel bevat 32 nieuwe en aangepaste parkoersen, nieuwe voorwerpen om tegenstanders mee van de baan te knallen, en tal van manieren om van de actie te genieten, inclusief online-races met 12 spelers.