• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Thema's voor het HOME-menu van de Nintendo 2DS en 3DS vanaf vandaag beschikbaar


  07-10-2014

  7 oktober 2014 – Nintendo heeft vandaag een systeemupdate uitgebracht voor de Nintendo 2DS en 3DS die nieuwe functies toevoegt aan deze handheld-systemen.

  Als onderdeel van de systeemupdate is er een nieuwe themawinkel toegevoegd aan het HOME-menu van de Nintendo 2DS en 3DS. Met de thema’s in deze winkel kunnen bezitters van een Nintendo 2DS of 3DS hun systeem personaliseren door de menu-achtergrond, pictogrammen, mappen, muziek en geluidseffecten aan te passen.

  Naast de vijf eenvoudige kleurenthema’s die bij de update beschikbaar komen, zijn bij de lancering van de themawinkel ook diverse andere thema’s tegen betaling verkrijgbaar. Daaronder bevinden zich opvallende designs in de stijl van Mario, Luigi, Peach en Yoshi, terwijl Zelda-fans kunnen kiezen voor een design met de parallelle werelden Hyrule en Lorule uit The Legend of Zelda: A Link Between Worlds*. Bezige burgemeesters uit Animal Crossing: New Leaf kunnen eind oktober ook kiezen voor designs die op dat spel gebaseerd zijn. Het aanbod wordt elke week bijgewerkt.

  Ga voor meer informatie over de thema's voor de Nintendo 2DS en 3DS naar onze pagina over de thema's voor het HOME-menu.

  *Helemaal Mario, Helemaal Luigi, Helemaal Peach, Helemaal Yoshi en Zelda: A Link Between Worlds: twee werelden kosten € 1,99 per stuk.