• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • De Nintendo 2DS ROOD TRANSPARANT en Nintendo 2DS BLAUW TRANSPARANT komen uit op 7 november


    23-09-2014

    23 september 2014 – Nu de spanning stijgt voor de release van Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire op 28 november, maakt Nintendo vandaag bekend dat er nieuwe designs op komst zijn voor de Nintendo 2DS.

    Op 7 november verschijnen zowel de Nintendo 2DS ROOD TRANSPARANT als de Nintendo 2DS BLAUW TRANSPARANT in Europa, waarmee de vertrouwde hardware in nieuwe, opvallende vormen beschikbaar komt. Behalve de zijkanten zijn beide designs transparant, waardoor het binnenwerk van het systeem vanaf de voor- en achterkant zichtbaar is.

    Op 28 november, dezelfde dag dat Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire worden uitgebracht, verschijnen twee bundels met de twee nieuwe designs van de Nintendo 2DS. De Nintendo 2DS ROOD TRANSPARANT + Pokémon Omega Ruby–bundel bevat een Nintendo 2DS ROOD TRANSPARANT plus een exemplaar van Pokémon Omega Ruby dat is voorgeïnstalleerd op de bijgeleverde geheugenkaart van 4 GB. De Nintendo 2DS BLAUW TRANSPARANT + Pokémon Alpha Sapphire-bundel bevat een Nintendo 2DS BLAUW TRANSPARANT plus een exemplaar van Pokémon Alpha Sapphire dat is voorgeïnstalleerd op de bijgeleverde geheugenkaart van 4 GB.

    Volgend op de aankondiging van de Special Demo Version van Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire, maakt Nintendo Benelux vandaag ook bekend hoe deze Special Demo Version vanaf 15 oktober in de Benelux wordt gedistribueerd.

    De Special Demo Version van Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire zal tijdens Firstlook op 11 en 12 oktober in Utrecht worden verspreid. Daarnaast kun je de Special Demo Version ook bemachtigen op een locatie van onze najaarstour.

    De Special Demo Version van Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire bevat functies die spelers nergens anders kunnen ervaren. In de loop van dit avontuur is de kans groot dat spelers een bekende Pokémon ontmoeten die via Mega Evolve naar een sterkere vorm kan veranderen. De Mega–evolutie van deze Pokémon kan later worden overgezet naar de volledige spellen Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire, net als de voorwerpen die spelers in het avontuur van de Special Demo Version hebben verzameld. Binnenkort wordt bekendgemaakt hoe dit overzetten van de demoversie naar de volledige versie precies in zijn werk gaat.

    Kijk in de aanloop naar de release op 28 november regelmatig op www.pokemonrubysapphire.com/nl-nl voor meer nieuws en informatie over Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire.

    Meer informatie:

    Nintendo 3DS (Nederland) op Facebook https://www.facebook.com/Nintendo3DSNederland

    Nintendo Nederland op YouTube http://www.youtube.com/user/NintendoNederland

    Nintendo of Europe op Twitter https://twitter.com/nintendoeurope

    Nintendo Nederland op Twitter https://twitter.com/nintendonl