• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Demo's voor de Europese markt bieden twee manieren om kennis te maken met Super Smash Bros. for Nintendo 3DS


  12-09-2014

  12 september 2014 – In afwachting van de release van Super Smash Bros for Nintendo 3DS op 3 oktober kunnen fans vanaf 19 september een gratis demo van dit vechtspel vol beroemdheden downloaden in de Nintendo eShop. Als extra bonus zal een beperkt aantal Club Nintendo-leden een week eerder een e-mail ontvangen met vier downloadcodes voor deze demo.

  Club Nintendo-leden die in aanmerking komen, ontvangen automatisch een e-mail met de vier downloadcodes. Nintendo moedigt ontvangers aan om hun codes met vrienden te delen, want het is mogelijk om met maximaal vier bezitters van een Nintendo 3DS- of 2DS-systeem samen te spelen via draadloze communicatie, ook als deze vrienden geen lid van Club Nintendo zijn. De Club Nintendo-demo van het spel kan onbeperkt gespeeld worden, en biedt toegang tot de Smash-stand met vijf speelbare personages (Mario, Dorpsbewoner, Link, Pikachu en Mega Man), één level (Slagveld) en de mogelijkheid om deel te nemen aan meerspelergevechten tegen andere spelers die de demo hebben gedownload op hun Nintendo 3DS- of 2DS-systeem.

  Op 19 september wordt er ook een demoversie van het spel uitgebracht in de Nintendo eShop. Deze demo biedt dezelfde content en mogelijkheden als de demo die een beperkt aantal Club Nintendo-leden een week eerder heeft ontvangen, alleen kan de demo die 19 september verschijnt, maar maximaal 30 keer gespeeld worden.

  Super Smash Bros. for Nintendo 3DS wordt op 3 oktober exclusief voor de Nintendo 3DS- en 2DS-systemen uitgebracht, als fysiek exemplaar in winkels en als digitale versie in de Nintendo eShop. Bij de release kunnen Smash-fans ook kiezen voor het Super Smash Bros. for Nintendo 3DS Limited Edition Pack, dat bestaat uit een rood Nintendo 3DS XL-systeem met een Super Smash Bros.-afbeelding op de voorkant en een vooraf geïnstalleerde versie van het spel, of het Super Smash Bros. for Nintendo 3DS Double Pack, een bundel met twee exemplaren van het spel die Nintendo voor een scherpe prijs aanbiedt bij de videogame-speciaalzaken. Beide speciale uitvoeringen zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt.

  Om demo's te downloaden in de Nintendo eShop moet je een Nintendo Network ID koppelen. De algemene voorwaarden zijn van toepassing.

  Meer informatie:

  Nintendo 3DS (Nederland) op Facebook https://www.facebook.com/Nintendo3DSNederland

  Nintendo Nederland op YouTube http://www.youtube.com/user/NintendoNederland

  Nintendo of Europe op Twitter https://twitter.com/nintendoeurope

  Nintendo Nederland op Twitter https://twitter.com/nintendonl