• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nintendo kondigt nieuwe Wii U- en Nintendo 3DS-games aan, brengt nieuws over bestaande titels, en onthult een groot aantal nieuwe amiibo


    02-04-2015

    2 april 2015 - Tijdens een Nintendo Direct die vandaag is uitgezonden, heeft Nintendo nieuwe informatie bekendgemaakt over games die in 2015 en daarna worden uitgebracht. Ook was er nieuws over belangrijke updates voor bestaande games, evenals nieuwe informatie over amiibo.

    Vandaag hoorden Animal Crossing-fans voor het eerst dat ze hun vaardigheden als binnenhuisarchitect in de herfst op de proef kunnen stellen in Animal Crossing: Happy Home Designer, dat in de presentatie is aangekondigd. In de herfst wordt er ook een heel nieuw soort amiibo uitgebracht in de vorm van amiibo-kaarten. De eerste set kaarten is versierd met personages uit Animal Crossing. Als je de eerste set amiibo-kaarten gebruikt in Animal Crossing: Happy Home Designer, dan kun je Animal Crossing op een heel nieuwe manier beleven.

    De Nintendo Direct van vandaag maakte verder duidelijk dat Nintendo blijft doorgaan met het leveren van premium content-updates voor uitgebrachte games waar al miljoenen spelers van genieten. Zo voegt een gratis update voor elke Mario Kart 8-speler de gloednieuwe 200 cc-klasse toe aan alle circuits. Deze snelste klasse in de geschiedenis van Mario Kart maakt de game in één klap een stuk uitdagender, zelfs voor de meest ervaren en fanatieke spelers van de serie. Er werden ook aanvullende content en updates aangekondigd voor Super Smash Bros. for Wii U en Nintendo 3DS en StreetPass Mii-park, waarmee spelers nóg langer kunnen genieten van hun favoriete spellen.

    De Nintendo Direct onthulde ook veel details over toekomstige Nintendo-releases waar veel spelers reikhalzend naar uitkijken, zoals de releasedatums voor Splatoon en Yoshi’s Woolly World, nieuwe info over Mario Maker en de aankondiging van festiviteiten omtrent de 30e verjaardag van Super Mario Bros., plus de volgende Fire Emblem-game. Games die voor het eerst werden aangekondigd, zijn onder andere BOXBOY!, een charmant puzzelplatformspel van de makers van Kirby, dat nu verkrijgbaar is in de Nintendo eShop op de Nintendo 3DS, en een nieuw deel in de huiveringwekkende Project Zero-serie voor de Wii U.

    De Nintendo Direct-video is in zijn geheel te bekijken op Nintendo Direct, of ga naar Nintendo Nederland op Youtube voor nog meer video’s van de aankondigingen van vandaag.