• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu in de winkel en Nintendo eShop: Little Battlers eXperience


    04-09-2015

    Strijd met krachtige robots die in de palm van je hand passen, in Little Battlers eXperience, nu verkrijgbaar voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Vecht samen met een groep middelbare scholieren en neem het op tegen een duistere organisatie met je minuscule, aanpasbare LBX.

    Er bestaan miljoenen manieren om je eigen, ultieme gevechtsrobot te creëren. Stel je eigen LBX samen met meer dan 4000 unieke onderdelen, waarmee je niet alleen de uitstraling, maar ook de prestaties en vaardigheden van je miniatuurrobot verandert. Hoe bouw jij de jouwe?

    Zie hoe je LBX tot leven komen in realtime-gevechten, terwijl je het opneemt tegen een kwaadaardige organisatie met de naam New Dawn Raisers. Beleef een episch avontuur of daag je vrienden uit in lokale draadloze multiplayergevechten voor maximaal zes spelers.

    Leer hoe je je robot kunt aanpassen en in de Battlescape-arena's als LBX-kampioen uit de strijd kunt komen op onze Little Battlers eXperience-site! Bekijk vooral het nieuwe gedeelte, Extra's vrijspelen, voor meer informatie over aanvullende content en codes waarmee je in de game exclusieve modellen en onderdelen voor je LBX kunt vrijspelen.

    Little Battlers eXperience is nu verkrijgbaar in de winkel en als downloadversie in de Nintendo eShop, alleen voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen.