• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • The Legend of Zelda: Breath of the Wild aangekondigd op E3!


  17-06-2016

  Op de E3*, een vakbeurs voor videogames in Los Angeles, is er meer informatie bekendgemaakt over de nieuwe The Legend of Zelda-game voor de Wii U en het volgende systeem van Nintendo, dat de codenaam NX heeft.

  *E3: Electronic Entertainment Expo, of E3, is een vakbeurs voor videogames die jaarlijks in het Amerikaanse Los Angeles plaatsvindt. De E3 van dit jaar liep van 14 juni tot 16 juni 2016. Ga voor meer informatie over de E3 van dit jaar naar http://e3.nintendo.com.

  Kijk om te beginnen naar deze video.

  Abonneer je op op
  YouTube

  Zoals je kunt zien, is de titel van de game The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

  Het ontwerp van de personages is aangepast.

  De game speelt zich af in een open wereld die zich uitstrekt zover het oog reikt. Hier ga je op avontuur.

  Hier zie je een boodschap voor alle Zelda-fans van onze producer Eiji Aonuma, die op bezoek was op de E3.

  Een boodschap van Eiji Aonuma

  Beste Zelda-fans,

  De nieuwe Zelda-game, The Legend of Zelda: Breath of the Wild voor de Wii U, is dan eindelijk gepresenteerd op de E3. In deze nieuwe game worden tradities uit de Zelda-serie herzien. In tegenstelling tot eerdere games uit de serie kunnen spelers gaan en staan waar ze willen in een reusachtige, open wereld. Dit is nog nooit eerder vertoond in de geschiedenis van Zelda.

  CI_WiiU_TheLegendOfZeldaBreathOfTheWild_NintendoE32016Booth_MrAonumaMrMiyamoto.jpg

  Bij de stand van Nintendo op de E3 hebben we standbeelden van personages uit de game opgesteld in omgevingen uit de game. Daarmee wilden we de bezoekers de wereld van de nieuwe Zelda-game laten ervaren. Op deze foto zie je hoe Shigeru Miyamoto en ik onbevreesd de strijd aangaan met een Bokoblin, een monster uit de game. Ik weet dat we ons hier een beetje kinderachtig gedragen, maar hopelijk vinden jullie het grappig...

  Nintendo Treehouse: Live

  De nieuwste informatie over The Legend of Zelda: Breath of the Wild is aangekondigd in de live-uitzending van Nintendo Treehouse: Live.

  Veel plezier met de video's!

  Gameplay

  Abonneer je op op
  YouTube

  In de open wereld in de game kunnen spelers torens en bergen beklimmen om locaties te ontdekken die er interessant uitzien. Je moet daarna uitzoeken hoe je die plekken kunt bereiken. Zelfs de bergen aan de horizon zijn er niet alleen voor de sier. Daar kun je echt naartoe reizen!

  Overeenkomsten met de eerste Zelda-game

  Abonneer je op op
  YouTube

  In deze video bespreekt Shigeru Miyamoto, de geestelijk vader van de The Legend of Zelda-serie, de overeenkomsten tussen de nieuwe game en de eerste Zelda-game ooit.

  Op verkenning in de wildernis

  Abonneer je op op
  YouTube

  In deze game ga je op zoek naar de schuilplaatsen van monsters en naar schatkisten vol buit die je overal in de gamewereld aantreft. De wereld wordt beïnvloed door omgevingsfactoren zoals het weer en temperatuurschommelingen. Die omgevingsfactoren heb je soms ook nodig om puzzels op te lossen.

  Shrines of Trials

  Abonneer je op op
  YouTube
  Abonneer je op op
  YouTube
  Abonneer je op op
  YouTube
  Abonneer je op op
  YouTube

  Naast de kerkers kom je meer dan 100 zogenaamde Shrines of Trials tegen.

  Het is erg leuk om Shrines te ontdekken en uit te zoeken hoe je ze kunt bereiken. Veel puzzels kun je ook op diverse manieren oplossen. Gebruik je instict om op verkenning te gaan en beleef het avontuur zoals je zelf wilt.

  Talloze wapens, strategische gevechten

  Abonneer je op op
  YouTube

  In deze game vind je allerlei wapens. Sommige daarvan kun je afpakken van vijanden. Je kunt je tegenstanders op verschillende manieren verslaan. Soms kun je met één briljante ingeving een hele groep vijanden moeiteloos in de pan hakken.

  Jagen en verzamelen

  Abonneer je op op
  YouTube

  Deze game is ook uniek in de serie, omdat je geen hartjes kunt verzamelen door grashalmen af te hakken. Om je energie aan te vullen moet je jacht maken op wilde dieren zoals wilde zwijnen en vogels. Daarnaast kun je bijvoorbeeld ook appels en paddenstoelen plukken.

  Het onbekende tegemoet

  Abonneer je op op
  YouTube

  Op de E3 hebben we maar een klein stukje van de wereld laten zien. Er wachten je nog veel meer verrassingen in de enorme, open wereld...

  Nieuwe amiibo aangekondigd

  Abonneer je op op
  YouTube

  Tegelijk met The Legend of Zelda: Breath of the Wild brengen we drie amiibo uit: Link (boogschutter), Link (ruiter) en een Guardian. In deze video vind je meer informatie.

  Abonneer je op op
  YouTube

  In deze game kun je ook de Wolf-Link-amiibo gebruiken die eerder is uitgebracht. Wolf-Link kan je helpen op je avontuur.

  Abonneer je op op
  YouTube

  The Legend of Zelda: Breath of the Wild wordt uitgebracht in 2017. Ervaar een gloednieuw avontuur!

  Let op: alle content, media en ontwerpen zijn gebaseerd op deze software zoals deze werd gedemonstreerd op de Electronic Entertainment Expo in juni 2016. Blijf op de hoogte via onze spelpagina voor The Legend of Zelda: Breath of the Wild.