• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Nintendo eShop-aanbieding: Halloween-kortingsactie


  21-10-2016

  H2x1_HalloweenSale_nlNL.jpg

  In de Nintendo eShop kun je nieuwe games, applicaties en andere content direct op je Wii U-systeem of je systeem uit de Nintendo 3DS-familie downloaden. Er worden regelmatig nieuwe games toegevoegd en soms zijn er ook speciale kortingen!

  Bekijk de nieuwste aanbiedingen in de Nintendo eShop en sla je slag met een van de tijdelijk beschikbare koopjes! Hieronder vind je meer informatie over de titels die nu in de aanbieding zijn.

  Het is bijna Halloween en om dat te vieren krijg je nu tot wel 80% korting op een aantal bloedstollende games in de Nintendo eShop op de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

  Je kunt via de officiële website van Nintendo downloadversies van games kopen in de Nintendo eShop. Om downloadgames te kopen in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die gekoppeld is aan een Nintendo Network ID. Ook moet je de Nintendo eShop al eens hebben bezocht op het systeem waarop je de game wilt downloaden. Ga voor meer informatie naar Klantenservice.

  Tot 3 november 2016, 23:59 uur zijn de volgende games in de aanbieding in de Nintendo eShop:

  Wii U

  Opmerking: als je Bayonetta al hebt gekocht in de Nintendo eShop, dan kun je Bayonetta 2 in de Nintendo eShop kopen voor een verlaagde prijs. Op die verlaagde prijs krijg je geen verdere korting in het kader van deze kortingsactie.

  Nintendo 3DS-systemen

  New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL

  SQ_WiiU_Bayonetta1.jpg

  My Nintendo-beloning: 30% korting op Bayonetta!

  Tot 1 januari 2017 krijg je 30% korting op Bayonetta met My Nintendo! Als je gebruikmaakt van deze 'Voor jou!'-korting, dan krijg je korting op de game zodra je die koopt in de Nintendo eShop of via de officiële Nintendo-website.

  Kom meer te weten

  Bekijk deze games die nu ook in de aanbieding zijn in de Nintendo eShop!

  Maar dat is nog niet alles! Vanaf 27 oktober 2016, 15:00 uur tot 3 november 2016, 23:59 uur zijn ook de volgende games in de aanbieding:

  Ontdek hoe je op een systeem uit de Nintendo 3DS-familie spellen kunt kopen in de Nintendo eShop

  Ontdek hoe je op een Wii U games kunt kopen in de Nintendo eShop

  Lees meer over het gebruik van Nintendo Network ID's op de Nintendo 3DS

  Lees hoe je met je Nintendo 3DS verbinding maakt met het internet

  Lees hoe je met je Wii U verbinding maakt met het internet

  Kijk op onze Nintendo eShop-site voor nog meer geweldige downloadbare content