• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Nintendo eShop-aanbieding: Fire Emblem-weken 2017


  06-04-2017

  Nintendo eShop-aanbieding: Fire Emblem-weken 2017

  Je kunt via deze website nieuwe games, apps en andere content downloaden op je Wii U of Nintendo 3DS-systeem, rechtstreeks vanuit de Nintendo eShop.*

  Deze week krijgen My Nintendo-gebruikers korting op diverse games uit de Fire Emblem-serie in het kader van de Fire Emblem-weken 2017. Daarnaast krijg je in My Nintendo gouden punten voor al je aankopen in de Nintendo eShop op je systeem of via deze website. Zelfs als je My Nintendo nog niet gebruikt, kun je nog steeds korting krijgen op downloadbare content voor Fire Emblem, evenals thema's voor het HOME-menu van je Nintendo 3DS.

  Wil je gebruik kunnen maken van alle aanbiedingen? Zorg er dan voor dat je Nintendo Network ID is gekoppeld aan een Nintendo-account. Je kunt je Nintendo Network ID heel gemakkelijk aan je Nintendo-account koppelen.** Als je nog geen Nintendo-account hebt, ga dan naar de pagina Nintendo-account aanmaken, waar je er gratis eentje kunt maken.

  Tot 20 april 2017, 23:59 uur, is de volgende content in de aanbieding in de Nintendo eShop:

  Verschillende Nintendo 3DS-systemen

  Wii U

  Downloadbare content voor Fire Emblem Fates en Fire Emblem: Awakening

  Daarnaast krijg je tot 20 april 2017, 23:59 uur 30% korting op alle downloadbare content voor Fire Emblem Fates en Fire Emblem: Awakening voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

  Opmerking: de downloadbare content voor Fire Emblem Fates en Fire Emblem: Awakening kun je alleen kopen en downloaden in de games zelf. Deze kun je niet rechtstreeks kopen in de Nintendo eShop op je systeem of via deze website. Om downloadbare content te kopen en te downloaden heb je een draadloze internetverbinding nodig.

  Thema's voor het HOME-menu van de Nintendo 3DS

  Met deze thema's kun je je systeem aanpassen zoals je wilt, door middel van speciale achtergrondmuziek, afbeeldingen, pictogrammen en geluidseffecten. Tot 20 april 2017, 23:59 uur krijg je 30% korting op de volgende thema's in de themawinkel:

  SI_NintendoeShop.jpg

  In de Nintendo eShop kun je regelmatig aanbiedingen, gratis*** demo's en nieuwe games ontdekken. Kijk op deze website regelmatig naar het wekelijks downloadnieuws om te zien wat voor leuks er te vinden is!

  *Om downloadgames in de Nintendo eShop te kopen via de officiële website, heb je een Nintendo-account nodig die gekoppeld is aan een Nintendo Network ID. Ook moet je de Nintendo eShop ten minste één keer hebben bezocht op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Ga voor meer informatie naar Service en info.

  **Zorg dat je My Nintendo-account vóór 20 april 2017, 20:59 uur is gekoppeld aan je Nintendo Network ID. De 'Voor jou!'-prijs wordt uiterlijk drie uur nadat je aan alle voorwaarden hebt voldaan, weergegeven. Hiervoor moet je een Nintendo-account koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid. Op https://accounts.nintendo.com/register kun je lezen hoe je een Nintendo-account kunt aanmaken.

  ***Hiervoor moet je een Nintendo Network ID koppelen, en akkoord gaan met de netwerkvoorwaarden en het privacybeleid.