• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Ontdek de geheimen van 1-2-Switch!


  01-08-2017

  1-2-Switch is een partygame voor de Nintendo Switch, waarin je meer naar je tegenstander kijkt dan naar het scherm. Met 27 leuke manieren om het tegen elkaar op te nemen hoef je je geen moment te vervelen, maar wist je dat een aantal van deze spellen ook verborgen geheimen bevat?

  Laten we eens een blik werpen op een aantal geheimen in 1-2-Switch die je misschien nog niet ontdekt hebt!

  Scheer je hoofd!

  In Scheerbeurt laat je je door de HD-trilfunctie van de Joy-Con leiden terwijl je scheert. Zo dus:

  Abonneer je op op
  YouTube

  Maar wist je dat je ook je hoofd kunt scheren? Als je Scheerbeurt drie keer achter elkaar speelt, krijg je de kans om jezelf een nieuw kapsel aan te meten! Beeld je in dat je Joy-Con een kappersschaar is en strijd met een vriend om wie de beste scheerbeurt kan leveren.

  Zoals je zult begrijpen, knip je in andere hoeken dan wanneer je een gewone scheerbeurt zou geven. Dus zelfs als je niet zo goed bent in de normale versie van het spel, zou je tot de ontdekking kunnen komen dat je een verborgen talent hebt voor het scheren van hoofden.

  CI_NSwitch_12Switch_ShaveHead.jpg

  Genereer toverkracht in de strijd!

  In Toverstrijd gebruik je de Joy-Con als een toverstok en genereer je toverkracht om je betoverde tegenstander te verslaan.

  Abonneer je op op
  YouTube

  Je richt je toverstok op je tegenstander en bestookt hem of haar met zoveel spreuken als je maar kunt, maar wist je dat je - zelfs tijdens het vechten - kunt doorgaan met het genereren van extra kracht door met je pols te draaien?

  Als je deze kolkende patronen in beeld ziet, is het je gelukt om extra toverkracht te genereren. Goed zo! Zwiep met je pols om een krachtige toveraanval los te laten op je vijand. Er zit wel één addertje onder het gras: als je op deze manier extra toverkracht genereert, ben je soms kwetsbaar voor de aanvallen van je tegenstander.

  Bemachtig de beste buit!

  In zowel Schatkist als Kluiskraak strijd je om te zien wie er als eerste met de buit vandoorgaat.

  Abonneer je op op
  YouTube
  Abonneer je op op
  YouTube

  Wist je dat de buit groter is naarmate je minder tijd nodig hebt? In beide spellen liggen er vier verschillende soorten buit voor het oprapen, maar je moet snel zijn om de meest waardevolle roofwaar te verdienen. Vergeet niet: oefening baart kunst!

  De buit in de bovenstaande afbeeldingen is het minst kostbaar van allemaal. We willen de pret niet bederven, dus als je de mooiste schatten wilt scoren, zul je dat zelf moeten doen!

  Kende je deze drie geheimen al? Je kunt ze zelf ontdekken in 1-2-Switch, nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Alleen jammer dat die buit in Schatkist niet echt is...

  1-2-Switch is verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop, exclusief voor de Nintendo Switch.