• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Volg ons op gamescom 2017 voor live-presentaties van Super Mario Odyssey en Metroid: Samus Returns


  08-08-2017

  Op de Nintendo-stand van gamescom 2017 vind je enkele van de voornaamste games die dit jaar verschijnen voor de Nintendo Switch en Nintendo 3DS-systemen. Sommige van deze titels zullen we in het Engels livestreamen op YouTube en onze gamescom 2017-website.

  Wil je meer zien van Super Mario Odyssey voor de Nintendo Switch? Op woensdag 23 augustus om 15:00 uur word je een nieuwe blik op de game gegund met uitleg en informatie van de producer Yoshiaki Koizumi. Bezoekers van de beurs in het Duitse Keulen kunnen ook al zelf op avontuur in het Stedenrijk en het Woestijnrijk voordat de game op 27 oktober wordt uitgebracht.

  Om 12:00 uur op 24 augustus krijg je meer te zien van Metroid: Samus Returns. Producer Yoshio Sakamoto en José Luis Márquez, de creative director van ontwikkelaar MercurySteam, betreden het podium om Samus Arans komende avontuur voor de Nintendo 3DS-systemen te presenteren. Tegelijk met de game verschijnt op 15 september ook een oranje New Nintendo 3DS XL Samus Edition.

  Naast deze presentatie zullen de experts van Nintendo of Europe demonstraties geven van eerder aangekondigde titels voor de Nintendo Switch en Nintendo 3DS-systemen, inclusief Fire Emblem Warriors en Xenoblade Chronicles 2. De komende weken wordt het volledige schema bekendgemaakt.

  Fans die de Nintendo-stand bezoeken in hal 9 kunnen aan de slag met tal van titels voor de Nintendo Switch en Nintendo 3DS-systemen. Super Mario Odyssey, Pokkén Tournament DX, Fire Emblem Warriors, Mario + Rabbids® Kingdom Battle, plus de recent verschenen games ARMS en Splatoon 2, zijn allemaal speelbaar op de Nintendo Switch. Voor de Nintendo 3DS zijn Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowsers onderdanen, Monster Hunter Stories™ en Metroid: Samus Returns klaar om te gespeeld te worden.

  Blijf op de hoogte van onze activiteiten tijdens gamescom 2017 via Twitter en de onlangs geopende Super Mario Twitter-account voor meer updates over Super Mario Odyssey!