Ontdek hoe je je hersenen kunt trainen op de nieuwe website voor Dr. Kawashima’s Duivelse Brain Training: Kun jij je blijven concentreren?


19-07-2017

Heb je wel eens het gevoel dat je je focus verliest? Train je hersenen om je te kunnen concentreren in een wereld vol afleiding, met Dr. Kawashima’s Duivelse Brain Training: Kun jij je blijven concentreren?, dat op 28 juli wordt uitgebracht voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op de officiële website ontdek op welke manieren je je concentratievermogen kunt testen en trainen, en hoe je je brein tot het uiterste kunt beproeven.

In een wereld waarin wordt geschreeuwd om je aandacht, kun je je concentratie gemakkelijk verliezen. Train je concentratievermogen in slechts vijf minuten per dag met Duivelse Training, een verzameling listige opgaven waarmee je je hersenen een efficiënte workout biedt! Kijk voor meer informatie op de pagina Wat is Duivelse Training?

Abonneer je op op
YouTube

Bij Duivelse Training houdt het echter niet op! De game biedt meer dan genoeg andere hersenkrakers, waaronder een aantal bekende oefeningen uit eerdere Brain Training-titels. Er zijn meer dan 25 activiteiten, van piano-oefeningen tot kaartspellen, waarvan je er op de activiteitenpagina alvast een paar kunt bekijken.

Als je geïnteresseerd bent in de wetenschap achter de game, zoals hoe het werkgeheugen en vloeibare intelligentie alledaagse bezigheden kunnen beïnvloeden, neem dan eens een kijkje op de pagina Werkgeheugen.

SQ_Nintendo_eShop.jpg

Gratis demo beschikbaar!*

Wil je Duivelse Training eerst eens proberen? Een gratis demo* van Dr. Kawashima’s Duivelse Brain Training: Kun jij je blijven concentreren? is nu beschikbaar! Je kunt de demo downloaden met je Nintendo 3DS-systeem in de Nintendo eShop, of via de officiële website!**

In de demo kun je Duivelse sommen proberen, een van de activiteiten uit de volledige game. Waarom daag je je vrienden niet eens uit, om te zien of ze jouw score kunnen verbeteren?

Stel je hersenen op de proef met Dr. Kawashima’s Duivelse Brain Training: Kun jij je blijven concentreren?, dat exclusief wordt uitgebracht voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen, en kijk op de officiële website voor meer informatie!

Dr. Kawashima’s Duivelse Brain Training: Kun jij je blijven concentreren? is vanaf 28 juli verkrijgbaar in de winkel, en als downloadversie in de Nintendo eShop, exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

*Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de netwerkgerelateerde voorwaarden en het privacybeleid.

**Om downloadgames te kopen of demo's te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan een Nintendo Network ID. Ook moet je de Nintendo eShop al eens hebben bezocht op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Aankopen via de Nintendo-website worden betaald met je Nintendo eShop-tegoed.