• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • YO-KAI WATCH® 2: Droomfantomen verschijnt op 29 september voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen!


    31-07-2017

    Abonneer je op op
    YouTube

    Bereid je voor op de ultieme reis naar de mysterieuze en grappige wereld van de Yo-kai. YO-KAI WATCH® 2: Droomfantomen wordt op 29 september uitgebracht voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen!

    YO-KAI WATCH® 2: Droomfantomen is de volledige YO-KAI WATCH® 2-game, maar zit barstensvol nieuwe onderdelen en content voor zowel nieuwe als ervaren spelers. De game bevat twaalf splinternieuwe missies, waaronder een missie waarin je de oorsprong van de mysterieuze Darknyan leert kennen, en nieuwe locaties om te verkennen, zoals het fantastische Gera Gera-oord. Bovendien kun je in de game vriendschap sluiten met vijftien Wicked Yo-kai, die je voorheen alleen als tegenstanders tegenkwam.

    Verder bevat YO-KAI WATCH® 2: Droomfantomen exclusieve kerkers voor spelers die in het bezit zijn van YO-KAI WATCH® 2: Skeletspoken of YO-KAI WATCH® 2: Gigageesten. Spelers met opgeslagen spelgegevens van een of beide voorgaande versies, krijgen toegang tot nieuwe kerkers, waar ze met speciale eindbazen kunnen vechten en vriendschap kunnen sluiten met exclusieve Yo-Kai!

    Yo-kai Watch Blasters, de spelstand waarin je lokaal kunt samenwerken, is uitgebreid met nieuwe, krachtige eindbazen, die je samen met vrienden kunt bevechten. Hoe meer spelers er meedoen, hoe meer eindbazen je tegenkomt!

    Houd de komende maanden de officiële gamepagina voor YO-KAI WATCH® 2: Droomfantomen goed in de gaten, als je op de hoogte wilt blijven van al het laatste nieuws!!

    Ontrafel meer mysteries als YO-KAI WATCH® 2: Droomfantomen op 29 september wordt uitgebracht voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen!