• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nieuws uit het Laboratorium voor Inktvisonderzoek: Hisashi Nogami laat de stand Salmon Run zien bij Treehouse Live!


    29-06-2017

    Tijdens Nintendo Treehouse Live op de E3 2017 verscheen de vermaarde inktvisonderzoeker Hisashi Nogami op het podium met nieuws over Salmon Run, de gloednieuwe coöperatieve stand in Splatoon 2, de game die op 21 juli uitkomt voor de Nintendo Switch! Bekijk hieronder de volledige videopresentatie. (Alleen in het Engels)

    Abonneer je op op
    YouTube

    In deze stand strijd je samen met een tot drie andere spelers tegen golven aanvallende Salmonieten. Deze wezens kunnen niet alleen in het water zwemmen maar zich ook over land verplaatsen! In het water verzamelen ze grondstoffen voor hun volk, waarbij ze soms op het grondgebied van de Inklings belanden. Om ze te verdrijven heeft de mysterieuze corporatie Beer & Co de Inklings te hulp geroepen.

    CI_NSwitch_Splatoon2_SalmonRun_01.jpg

    Verslagen Salmonietenbazen laten gouden eieren achter. Om een missie te halen moet je binnen de tijd een bepaald aantal van deze eieren verzamelen. Gouden eieren zijn in de Inkling-wereld een soort brandstof: als je ze terugbrengt naar Grizzco krijg je beloningen die je kunt gebruiken in de andere multiplayerstanden. Klinkt als een gouden handel, toch?

    Splatoon2_scrn_SalmonRun04.jpg

    Er zijn veel verschillende Salmonietenbazen, en elk van hen is gevoelig voor een bepaald wapen of bepaalde strategie. Spelers kunnen op basis daarvan afspreken wie er op af gaat en wie dekking geeft.

    Let op: als het je niet lukt om binnen de tijd de gouden eieren te verzamelen, wordt je team uitgeschakeld. Gelukkig kun je gevallen strijdmakkers weer tot leven wekken. Ben je uitgeschakeld, roep dan meteen je vrienden om hulp of druk op de signaalknop zodat je teamgenoten weten waar je bent. Je moet drie verschillende aanvalsgolven overleven om te winnen dus is het van groot belang om samen te werken - zeker wanneer weersomstandigheden als mist je zicht beperken!

    CI_NSwitch_Splatoon2_SalmonRun_03.jpg

    De online-versie* van Salmon Run draait om speciale evenementen. Wanneer de Salmonieten aanvallen, moet jij ze afweren met de Inklings. Je kunt Salmon Run ook lokaal** met vrienden spelen, waar en wanneer je maar wilt!

    Het Nintendo Treehouse-team speelde Salmon Run in de lokale multiplayerstand en voerde de moeilijkheidsgraad uiteindelijk op tot 80 procent. Welk niveau je ook kiest, elke keer dat je een level haalt wordt het met vijf procent verhoogd. Je kunt vanaf 100 procent bijvoorbeeld in stapjes van vijf blijven stijgen tot je 200 procent hebt bereikt. Dat is echt extreem moeilijk! Zelfs de beste onderzoekers hier bij het Laboratorium voor Inktvisonderzoek hebben het zwaar op deze niveaus, dus let goed op!

    Splatoon2_scrn_SalmonRun05.jpg

    Elk gevecht in Salmon Run is weer anders, je weet nooit wat je kunt verwachten - ook al speel je telkens op hetzelfde niveau! Wie weet wat er gaat gebeuren…

    Pfiew, dat was wel weer genoeg informatie! We willen graag onze gerespecteerde collega Hisashi Nogami bedanken voor het wereldkundig maken van al deze verse informatie! Hij heeft op het podium van Nintendo Treehouse Live trouwens ook nog wat verteld over de verhaalstand en daar hebben we ook een rapport over geschreven!

    De strijd tegen de Salmonieten kan beginnen op 21 juli, want dan wordt Splatoon 2 uitgebracht, exclusief voor de Nintendo Switch.

    Meer informatie over deze komende game vind je op Splatoon 2-website. Volg de Facebook-pagina van Splatoon voor meer updates van ons!

    *Om online te spelen heb je per systeem een exemplaar van de game nodig. Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig, moet je een Nintendo-account registreren of koppelen, en moet je akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid. Voor het gebruik van onlinediensten heb je een Nintendo-account nodig. Daarnaast is voor sommige onlinediensten vanaf 2018 een betaald abonnement vereist. De beschikbaarheid van betaalde onlinediensten kan per regio verschillen. Ontdek meer over het betaalde abonnement voor onlinediensten.

    **Voor de multiplayerstand heb je extra accessoires, games en/of systemen nodig. Deze zijn apart verkrijgbaar.