• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Nintendo presenteert nieuws over Xenoblade Chronicles 2 voor de release op 1 december


  07-11-2017

  Abonneer je op op
  YouTube

  7 november 2017 – Over een paar weken kunnen Nintendo Switch-bezitters hun vertrouwde omgeving achter zich laten om naar de fantastische wereld van Alrest te reizen: een wereld vol levende landen die bekend staan als Titans, met daarboven het paradijselijke Elysium. Om fans voor te bereiden op de release van Xenoblade Chronicles 2 op 1 december, heeft Nintendo een speciale, diepgaande presentatie gegeven over deze gigantische game, inclusief de uitgestrekte omgevingen, het vechtsysteem, en de personages. Tijdens deze speciale Nintendo Direct onthulde Nintendo ook de komende DLC, een cross-promotie met The Legend of Zelda: Breath of the Wild en een gratis DLC-pakket dat tegelijk met de game verschijnt en spelers de game laat spelen met Japanse audio en Engelse ondertitels.

  Fans krijgen alvast een voorproefje op deze alternatieve taaloptie in de gloednieuwe Xenoblade Chronicles 2 – personagetrailer:

  Abonneer je op op
  YouTube

  Fans die hun epische avontuur willen uitbreiden, kunnen een Uitbreidingspas voor de game aanschaffen. Met deze pas die tussen de release en het najaar van 2018 verschijnt, valt er voor de spelers via DLC-pakketten nóg meer te beleven. Het begint met missies en ondersteuningsitems, en leidt uiteindelijk tot een nieuwe uitdagingsstand waarin spelers tegen machtige vijanden kunnen strijden, en zelfs een extra avontuur met een nieuwe verhaallijn kunnen beleven in de wereld van Elysium. Informatie over de verschillende onderdelen van de Uitbreidingspas wordt later bekendgemaakt.

  CI_NSwitch_XenobladeChronicles2_ExpansionPass_nlNL.png

  Xenoblade Chronicles 2 verschijnt op 1 december, exclusief voor de Nintendo Switch. Diezelfde dag verschijnt ook de Nintendo Switch-Pro-controller: Xenoblade Chronicles 2 Edition en de Xenoblade Chronicles 2 Collector’s Edition. Deze speciale versie bevat de game, een prachtig geïllustreerde softcover-artbook met maar liefst 220 pagina’s vol conceptontwerpen en artwork van de personages, landschappen en objecten in de game, een soundtrack-cd met meeslepende muziek uit de game, en een speciaal metalen doosje om de Xenoblade Chronicles 2-gamecard in te bewaren. Spelers die het avontuur altijd bij zich willen hebben op de Nintendo Switch kunnen de digitale versie van de game nu apart of als bundel met de Uitbreidingspas voorbestellen in de Nintendo eShop. Spelers die de game nu alvast bestellen in de Nintendo eShop kunnen bij de release op 1 december de game meteen spelen.

  Wil je graag meer weten? Kijk dan op de officiële website van Xenoblade Chronicles 2! Hou deze pagina kort voor de release in de gaten voor extra informatie!