Nu in de winkel en in de Nintendo eShop: Monster Hunter Stories™


08-09-2017

Speel als een legendarische rijder, smeed een band met wilde beesten en ga de lucht in voor een adembenemende reis in Monster Hunter Stories™, nu exclusief verkrijgbaar voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen!

Abonneer je op op
YouTube

In deze unieke benadering van de populaire Monster Hunter-reeks gebruik je de kracht van de bindingssteen om vrienden te worden met meer dan 60 krachtige beesten en hun vaardigheden te leren!

Wanneer je slaperige stadje plotseling wordt aangevallen door een enorm monster, is het jouw taak om op onderzoek uit te gaan. Als veelbelovende jonge rijder zul je een leger aan monsties moeten uitbroeden, te vriend maken en aanpassen, zodat je de kwade kracht van de zwarte vloek kunt tegengaan.

Tijdens je avontuur verken je een uitgebreide nieuwe wereld vol geheimen en gevaar, terwijl je gesteund wordt door een hecht groepje vrienden. Er is enorm veel te zien, van het nederige dorpje Hakum tot de drukke stad Gildegaran, en er zijn talloze mensen te ontmoeten!

Maak je klaar voor de strijd en neem het op tegen enorme monsters in tactische turn-based gevechten! Gebruik verschillende wapens en aanvallen terwijl je zij aan zij vecht met je monsties, en klim er vervolgens bovenop om spectaculaire bindingsvaardigheden te ontketenen.

Gratis demo beschikbaar

SQ_Nintendo_eShop.jpg

Je kunt nu een gratis demo* downloaden in de Nintendo eShop op de verschillende Nintendo 3DS-systemen, of via onze officiële Monster Hunter Stories™-website**.

Ga op een wervelend avontuur om de zwarte vloek te verslaan in Monster Hunter Stories™, dat nu exclusief verkrijgbaar is voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

Monster Hunter Stories™ is nu verkrijgbaar in de winkel en als downloadbare versie in de Nintendo eShop, alleen voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

*Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.

**Om downloadgames te kopen of demo's te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan een Nintendo Network ID. Ook moet je de Nintendo eShop al eens hebben bezocht op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Aankopen via de Nintendo-website worden betaald met je Nintendo eShop-tegoed.