Nintendo eShop-sale: Nintendo 3DS-zomeractie


09-08-2018

H2x1_NintendoeShop_Nintendo3DSSummerSale2018_Phase2_nlNL.jpg

In de Nintendo eShop en via deze website* kun je nieuwe games, applicaties en andere content direct naar je Nintendo Switch, je Nintendo 3DS of je Wii U downloaden. Er worden regelmatig nieuwe titels toegevoegd, en soms zijn er ook speciale kortingen!

Er is nu een nieuwe selectie games voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen toegevoegd aan onze zomeractie. Je kunt games aanschaffen via de Nintendo eShop op je systeem, of zelfs via deze website.

Tot 23:59 uur op 23 augustus 2018 is de volgende content in de aanbieding in de Nintendo eShop:

 

Sterren van Nintendo

 

Platformgames

 

amiibo-compatibele games

 

Games met StreetPass-functies

 

Avonturengames

TM_MyNintendo_Logo.jpg

My Nintendo

Vergeet niet dat je met My Nintendo gouden punten kunt ontvangen voor elke aankoop die je op je systeem in de Nintendo eShop of via deze website doet. Deze punten kun je inwisselen voor allerlei beloningen!

Kom meer te weten

Nintendo-account

Om games via de officiële Nintendo of Europe-website te kopen heb je een Nintendo-account nodig. Als je nog geen account hebt, ga dan naar https://accounts.nintendo.com om je gratis te registreren.

*Om via de officiële website downloadgames te kopen of om demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop, heb je een Nintendo-account nodig. Ook moet je de Nintendo eShop ten minste één keer hebben bezocht op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Als je software wilt downloaden op een Wii U of Nintendo 3DS-systeem, moet je je Nintendo-account ook koppelen aan een Nintendo Network ID. Het tegoed dat je gebruikt via je je Nintendo-account moet worden samengevoegd met het tegoed voor je Nintendo Network ID. Om automatisch software te downloaden moet je op je systeem de nieuwste systeemupdate hebben uitgevoerd, moet je je systeem met het internet verbinden en moet je de functie voor automatisch downloaden hebben ingeschakeld. Bovendien heb je voldoende opslagruimte nodig op je systeem om het downloaden te kunnen uitvoeren. Ga voor meer informate naar Service en info. Aankopen via de Nintendo-website worden betaald met je Nintendo eShop-tegoed.