• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Nintendo eShop-sale: Nintendo 3DS-zomeractie


  09-08-2018

  H2x1_NintendoeShop_Nintendo3DSSummerSale2018_Phase2_nlNL.jpg

  In de Nintendo eShop en via deze website* kun je nieuwe games, applicaties en andere content direct naar je Nintendo Switch, je Nintendo 3DS of je Wii U downloaden. Er worden regelmatig nieuwe titels toegevoegd, en soms zijn er ook speciale kortingen!

  Er is nu een nieuwe selectie games voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen toegevoegd aan onze zomeractie. Je kunt games aanschaffen via de Nintendo eShop op je systeem, of zelfs via deze website.

  Tot 23:59 uur op 23 augustus 2018 is de volgende content in de aanbieding in de Nintendo eShop:

   

  Sterren van Nintendo

   

  Platformgames

   

  amiibo-compatibele games

   

  Games met StreetPass-functies

   

  Avonturengames

  TM_MyNintendo_Logo.jpg

  My Nintendo

  Vergeet niet dat je met My Nintendo gouden punten kunt ontvangen voor elke aankoop die je op je systeem in de Nintendo eShop of via deze website doet. Deze punten kun je inwisselen voor allerlei beloningen!

  Kom meer te weten

  Nintendo-account

  Om games via de officiële Nintendo of Europe-website te kopen heb je een Nintendo-account nodig. Als je nog geen account hebt, ga dan naar https://accounts.nintendo.com om je gratis te registreren.

  *Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het hoofdsysteem voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Aankopen en demodownloads die op de website van Nintendo zijn voltooid, worden verwerkt via de Nintendo eShop.