Wedstrijd: Laat zien waar jij je favoriete Nintendo Switch-games speelt!


09-02-2018

H2x1_Banner2to1_2000x1000_v5_UGC_feb2018_VS7.jpg

Met de Nintendo Switch speel je waar, wanneer en met wie je maar wilt. Of je nu ergens aan het wachten bent, een middag met vrienden in het park doorbrengt of lekker lui op de bank ligt: switch handig tussen tv-stijl, tafelstijl en handheldstijl en geniet zo op jouw favoriete manier van je favoriete games.

Hoe doe je mee?

Maak een foto waarop je een van je favoriete Nintendo Switch-games aan het spelen bent, alleen of met vrienden. Wij zijn benieuwd waar je speelt! Deel deze foto met ons door hem op Instagram, Facebook of Twitter te plaatsen met de hashtag #SwitchFUN. Zorg ervoor dat je je bericht publiek plaatst, zodat wij de foto kunnen terugvinden. Deelnemen kan tot en met woensdag 28 februari om 23:59 uur.

Inspiratie voor je foto’s kun je vinden op onze @NintendoSwitchNL-account op Instagram!

Wat kun je winnen?

Met deze prijs kunnen jij en je vrienden samen spelen met alle mogelijke Joy-Con-kleuren! De te winnen prijs bestaat namelijk uit een Nintendo Switch-accessoirepakket met daarin een Joy-Con-controllerset (grijs), een Joy-Con-controllerset (neonrood/neonblauw), een Joy-Con-controllerset (neongeel), en een Joy-Con-controllerset (neongroen/neonroze). Daarnaast ontvang je een officieel gelicenseerde Mario Kart 8 Deluxe-beschermhoes voor de Nintendo Switch van Big Ben, zodat je je Nintendo Switch overal veilig mee naartoe kunt nemen. Zo kunnen jij en je vrienden overal met jullie favoriete kleurcombinatie spelen! Om het pakket compleet te maken krijg je ook nog een Nintendo Switch-Pro-controller. Deze draadloze controller heeft een klassieke vorm, ligt comfortabel in de hand en is erg geschikt als je lang in de tv-stijl of de tafelstijl speelt.

We maken de winnaar bekend op 2 maart 2018 via onze socialmedia-kanalen.

www.instagram.com/NintendoSwitchNL

www.Facebook.com/NintendoSwitchNL

www.twitter.com/NintendoNL

Deze wedstrijd wordt georganiseerd in Nederland en België.

Lees HIER (PDF, 162 kB)alle voorwaarden voor deze wedstrijd.

Veel succes!