• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Nintendo eShop-sale: E3 2018-sale


  13-06-2018

  H2x1_Nintendoeshop_E32018Sale_nlNL.jpg

  In de Nintendo eShop en via deze website* kun je nieuwe games, applicaties en andere content direct naar je Nintendo Switch, je Nintendo 3DS of je Wii U downloaden. Er worden regelmatig nieuwe titels toegevoegd, en soms zijn er ook speciale kortingen!

  Om de E3 van dit jaar kracht bij te zetten, zullen meer dan 40 games voor de Nintendo Switch, de verschillende Nintendo 3DS-systemen en de Wii U onderdeel zijn van onze E3 2018-sale. De sale begint op 14 juni om 15:00 uur, dus zorg dat je dit feestje niet mist! Je kunt deze games via de Nintendo eShop op je systeem kopen, of zelfs via deze website!

  Bekijk hieronder de meest interessante aanbiedingen en ga naar de Nintendo eShop op je systeem zodra de sale begint om de complete lijst met aangeboden games te bekijken. De actie eindigt op 21 juni.

  Nintendo Switch

  De diverse Nintendo 3DS-systemen

  Wii U

  My Nintendo

  TM_MyNintendo_Logo.jpg

  Vergeet niet dat je met My Nintendo gouden punten kunt ontvangen voor elke aankoop die je op je systeem in de Nintendo eShop of via deze website doet. Deze punten kun je inwisselen voor allerlei beloningen!

  Kom meer te weten

  SQ_Nintendo_eShop.jpg

  Kom snel terug!

  In de Nintendo eShop vind je regelmatig aanbiedingen, gratis** demo's en nieuwe games. Kijk regelmatig naar het wekelijks downloadnieuws op deze website om op de hoogte te blijven!

  Nintendo-account

  Om games via de officiële Nintendo of Europe-website aan te kopen heb je een Nintendo-account nodig. Als je nog geen account hebt, ga dan naar https://accounts.nintendo.com om je gratis te registreren

  *Om via de officiële website downloadgames te kopen of om demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop, heb je een Nintendo-account nodig. Ook moet je de Nintendo eShop ten minste één keer hebben bezocht op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Als je software wilt downloaden op een Wii U of Nintendo 3DS-systeem, moet je je Nintendo-account ook koppelen aan een Nintendo Network ID. Het tegoed dat je gebruikt via je je Nintendo-account moet worden samengevoegd met het tegoed voor je Nintendo Network ID. Om automatisch software te downloaden moet je op je systeem de nieuwste systeemupdate hebben uitgevoerd, moet je je systeem met het internet verbinden en moet je de functie voor automatisch downloaden hebben ingeschakeld. Bovendien heb je voldoende opslagruimte nodig op je systeem om het downloaden te kunnen uitvoeren. Ga voor meer informate naar Service en info. Aankopen via de Nintendo-website worden betaald met je Nintendo eShop-tegoed.

  **Hiervoor heb je een breedband-internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo-account aanmaken en koppelen, en akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid.