• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Loop je alvast warm voor de ARMS Global Testpunch van dit weekend!


  26-03-2018

  Veeg jij de vloer aan met je tegenstanders? Dit weekend kun je opnieuw meedoen aan de ARMS Global Testpunch op de Nintendo Switchvol competitieve actie en vliegende vuisten... gratis en voor niks!*

  Tijdens de Testpunch neem je het online** op tegen andere spelers en deel je rake klappen uit met elastische armen. Je kunt de ring betreden met diverse vechters, onder wie Spring Man, Ribbon Girl, Ninjara en meer.

  H2x1_NSwitch_ARMS_GlobalTestpunch_NL.png

  De strijd barst los op zaterdag 31 maart om 06:00 uur. Je kunt naar hartenlust ARMS spelen tot de Testpunch is afgelopen op dinsdag 3 april om 05:59 uur. Genoeg tijd voor een hele hoop ARMS, dus!

  Je kunt jezelf nu al voorbereiden, zodat je geen modderfiguur slaat zodra de volledige versie van de game uitkomt. Het enige wat je nodig hebt om mee te doen, is een Nintendo Switch, een internetverbinding, een Nintendo-account en de gratis* demosoftware voor de ARMS Global Testpunch, die je in de Nintendo eShop kunt vinden.

  Heb je nog geen Nintendo-account aangemaakt? Geen punt. Ga hiervoor naar de pagina 'Nintendo-account aanmaken' en volg de instructies. Zodra je een account hebt, kun je de demosoftware downloaden in de Nintendo eShop op je Nintendo Switch of via de spelpagina van ARMS.***

  Heb je al eens meegedaan aan de ARMS Global Testpunch? Je kunt de software opnieuw downloaden door in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch naar de pagina met accountinformatie te gaan.

  CI_NSwitch_Arms_Characters.jpg

  Nog niet bekend met ARMS? Bekijk de onderstaande video met vechttips om meer te weten te komen over belangrijke technieken, manieren om af te rekenen met lastige tegenstanders, en de verschillende soorten ARMS die je kunt gebruiken!

  Abonneer je op op
  YouTube

  Tot dan, vechtersbazen! Bekijk de ARMS-website voor meer informatie over de game. Houd ook onze Facebook-pagina over de Nintendo Switch in het oog, evenals onze Twitter-account.

  ARMS is nu verkrijgbaar in de winkels en als downloadbare versie in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch. De neongele Joy-Con-controllerset, de neongele Joy-Con-polsbandjes en een Joy-Con-AA-batterijboosterset zijn tevens beschikbaar. Bovendien kun je tot 5 april 33% besparen op ARMS tijdens onze Lente-actie-sale.

  *Hiervoor heb je een breedband-internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo-account aanmaken en koppelen, en akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid.

  **Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig, moet je een Nintendo-account registreren of koppelen, en moet je akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid. Voor het gebruik van onlinediensten heb je een Nintendo-account nodig. Vanaf september 2018 heb je voor sommige onlinediensten een betaald lidmaatschap nodig. De beschikbaarheid van betaalde onlinediensten kan per regio verschillen. Ontdek meer over het betaalde abonnement voor onlinediensten.

  ***Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het actieve systeem voor downloads voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Op de website van Nintendo voltooide aankopen en geactiveerde demodownloads worden verwerkt via de Nintendo eShop.