Het onlinetoernooi voorafgaand aan de release van Mario Tennis Aces begint op 1 juni!


17-05-2018

Kun je niet wachten om aan de slag te gaan met Mario Tennis Aces voor de Nintendo Switch? Begin dan maar alvast met warmlopen voor het onlinetoernooi voorafgaand aan de release, dat zal plaatsvinden van vrijdag 1 juni om 16:00 tot maandag 4 juni om 00:59!

H2x1_NSwitch_MarioTennisAces_Testshot_nlNL.jpg

Speel als Mario, Peach, Yoshi of Bowser en neem het op tegen andere tennisliefhebbers tijdens een onlinetoernooi**, of verbeter je vaardigheden door te oefenen tegen het systeem. Als beloning voor je deelname ontvang je een speciale outfit voor Mario die je in de volledige versie van de game kunt gebruiken!

Abonneer je op op
YouTube

Om mee te doen kun je eind mei simpelweg de Onlinetoernooi-demo van Mario Tennis Aces downloaden in de Nintendo eShop en op de bovenstaande tijden online gaan.

Heb je een Nintendo-account nodig om deel te nemen aan het toernooi? Ga naar de pagina waar je een Nintendo-account kunt aanmaken en volg de instructies. Zodra dat is gelukt, kun je de software downloaden in de Nintendo eShop op je Nintendo Switch of via de productpagina van Mario Tennis Aces***.

Mario Tennis Aces zal vanaf 22 juni verkrijgbaar zijn in de winkel en als downloadversie in de Nintendo eShop voor de Nintendo Switch.

*Hiervoor heb je een breedband-internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo-account aanmaken en koppelen, en akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid.

**Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig, moet je een Nintendo-account registreren of koppelen, en moet je akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid. Voor het gebruik van onlinediensten heb je een Nintendo-account nodig. Vanaf september 2018 heb je voor sommige onlinediensten een betaald lidmaatschap nodig. De beschikbaarheid van betaalde onlinediensten kan per regio verschillen. Ontdek meer over het betaalde abonnement voor onlinediensten.

***Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het actieve systeem voor downloads voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar 'Service en info'. Op de website van Nintendo voltooide aankopen en geactiveerde demodownloads worden verwerkt via de Nintendo eShop.