Animal Crossing, Luigi’s Mansion 3 (voorlopige titel) en FINAL FANTASY-games aangekondigd voor de Nintendo Switch in de nieuwste Nintendo Direct-presentatie!


14-09-2018

Abonneer je op op
YouTube

De nieuwste Nintendo Direct-presentatie zat propvol nieuwe aankondigingen, van een nieuwe game in de Animal Crossing-serie en Luigi's Mansion 3 (voorlopige titel) voor de Nintendo Switch, die beide in 2019 worden uitgebracht, tot Kirby's Extra Epic Yarn voor de diverse Nintendo 3DS-systemen! Daarnaast mengt Isabelle uit Animal Crossing zich in de strijd als speelbare vechter in Super Smash Bros. Ultimate!

CI_NSwitch_NintendoSwitchOnline_Controller.png

Er was ook nieuws over de betaalde Nintendo Switch Online-ledenservice, die op 19 september van start gaat. Tevens kunnen leden van Nintendo Switch Online profiteren van een exclusieve aanbieding. Ze kunnen namelijk de draadloze Nintendo Entertainment System-controllers voor NES – Nintendo Switch Online bestellen nadat de service van start is gegaan.* Bekijk wat de service te bieden heeft:

Abonneer je op op
YouTube

Als kers op de taart werden er zelfs nog meer games voor de Nintendo Switch getoond, waaronder Katamari Damacy REROLL, volledig aangepaste versies van bordspellen als Pandemic en Carcassonne, en een flinke collectie klassieke FINAL FANTASY-games als FINAL FANTASY VII en FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE. Daarbij komt nog dat FINAL FANTASY XV POCKET EDITION HD vlak na de presentatie in de Nintendo eShop is uitgebracht.

CI_NSwitch_FinalFantasy_Logos.png

Vanaf 16 november worden er ook enkele nieuwe Nintendo Switch-hardwarebundels uitgebracht.**

Abonneer je op op
YouTube

De twee gelimiteerde Nintendo Switch-bundels van Pokémon: Let’s Go! zullen beide een Nintendo Switch Pikachu & Eevee Edition, het Poké Ball Plus-accessoire en een voorgeïnstalleerde versie van Pokémon: Let's Go, Pikachu! of Pokémon: Let's Go, Eevee! bevatten.

CI_NSwitch_SuperSmashBrosUltimate_HardwareBundle.png

De Nintendo Switch Super Smash Bros. Ultimate edition bevat een houder waarop vechters uit de originele game worden afgebeeld, Joy-Con-controllers met een Super Smash Bros.-ontwerp, en een downloadcode waarmee je Super Smash Bros. Ultimate vanaf 7 december kunt spelen.

En dat is nog niet alles! Bekijk de video bovenaan deze pagina om alle aankondigingen te bekijken, waaronder nog meer nieuwe games en updates voor Splatoon 2 en Mario Tennis Aces.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Nintendo door ons te volgen op Twitter, YouTube of Instagram. Je kunt ook een blik werpen op onze Facebook-pagina voor de Nintendo Switch en Facebook-pagina voor de Nintendo 3DS.

*Opmerking: Nintendo Entertainment System-controllers kunnen alleen worden gebruikt als ze zijn losgemaakt van het Nintendo Switch-systeem, en zijn alleen geschikt om NES-games van Nintendo Switch Online te spelen. Je kunt Nintendo Entertainment System-controllers opladen door ze aan het Nintendo Switch-systeem vast te maken.

**In de winkels kun je meer informatie krijgen over de beschikbaarheid van dit product.