• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nederlandse finalisten aangekondigd voor de Nintendo Labo Creators Contest!


    21-09-2018

    H2x1_Labo_ContestCreator.jpg

    Deze zomer gingen we van start met de Nintendo Labo Creators Contest, waarbij we op zoek gingen naar de beste Nintendo Labo-creaties.

    We vroegen creatieve geesten om hun beste creaties en versierde Toy-Con met ons te delen en we kunnen niet anders zeggen dan dat we zijn overrompeld door de creativiteit van alle inzendingen. We willen iedereen die de moeite heeft genomen om zijn of haar creatie in te sturen van harte bedanken voor het meedoen!

    Alle inzendingen zijn door een onafhankelijke jury van Bright.nl beoordeeld op originaliteit en schoonheid. Zij hebben de volgende Nederlandse finalisten gekozen in de volgende categorieën: Creaties, Decoraties en Kids (van 3 t/m 12 jaar). Hieronder staan de winnende creaties:

    Creatie-finalist: De Nintendo Garden van Thibbes en Arend:

    Creation_NL_1.jpg

    Het juryrapport: “ Even origineel als inventief onderwerp. Dit zou zo een prototype kunnen zijn voor een gameconcept of minigame. Ook de slogan ‘ when you have not enough space for a real garden’ is geestig bedacht. Complimenten!” aldus Jan Meijroos, namens Bright.

    Decoratie-finalist: De Hawlucha piano van Suzanne:

    Decoration_NL.png

    Het juryrapport: “Van deze piano werden wij instant vrolijk. Deze piano nodigt uit tot (be)spelen maar ook om gewoon neer te zetten en naar te kijken. Je ziet direct hoeveel toewijding en nauwkeurigheid er in dit ontwerp is gestopt.” aldus Jan Meijroos, namens Bright.

    Kids-finalist: De chocolade snoepjes racer van Sil en Michiel:

    Kids_NL.jpg

    Het juryrapport: “Een creatie om op te eten. Leuk bedacht, zoet uitgewerkt met een vinger-aflikkend eindresultaat. Een ideaal ontwerp om de Sweet Sweet Canyon race track van de Mushroom Cup mee te racen. “ aldus Jan Meijroos, namens Bright.

    Alle bovenstaande inzendingen ontvangen een speciale set Joy-Con met een uniek design en het onlangs verschenen Nintendo Labo: voertuigenpakket. Ook ontvangen ze een hele bijzondere Nintendo Labo Creators Contest-bokaal!

    Maar hiermee zijn we nog niet aan het einde gekomen van de Creators Contest…

    Alle finalisten vanuit heel Europa worden binnenkort beoordeeld door een jurypanel bestaande uit een aantal zeer geheimzinnige Nintendo Labo-experts. Zij kiezen de uiteindelijke Europese winnaars in elke categorie.

    Houd onze website in de gaten in de gaten om te zien wie uiteindelijk die felbegeerde prijs ontvangen: een speciaal ontworpen Nintendo Switch-systeem!

    H2x1_Labo_CreatorsContestEurope_EU.jpg