• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • De vonken vlogen ervan af tijdens de Nintendo Treehouse: Live-sessie van DAEMON X MACHINA voor de Nintendo Switch


    08-07-2019

    De vonken vlogen ervan af tijdens de Nintendo Treehouse: Live-sessie van DAEMON X MACHINA voor de Nintendo Switch

    Sta jij te popelen om in een gepantserd pak tegen op hol geslagen robots te vechten om de mensheid van de ondergang te redden? DAEMON X MACHINA wordt op 13 september uitgebracht voor de Nintendo Switch!

    Abonneer je op op
    YouTube

    Op de E3 2019 werd een video getoond waarin te zien was welke verbeteringen zijn doorgevoerd naar aanleiding van de feedback van degenen die de Prototype Mission-demo hebben gespeeld. Er is echt verbazingwekkend veel veranderd!

    Abonneer je op op
    YouTube

    DAEMON X MACHINA is een mix van explosieve gevechten, een arsenaal aan wapens en tactiek en is bedacht door Kenichiro Tsukuda, een toonaangevende ontwikkelaar op het gebied van spectaculaire robotactie. Meneer Tsukuda heeft tijdens Nintendo Treehouse: Live at E3 2019 twee live-demonstraties van de game gegeven. In de ene sessie stonden de singleplayerstand en aanpassingsmogelijkheden voor de robotpakken in de schijnwerpers, terwijl in de andere sessie de coöp-multiplayerstand aan het licht werd gebracht:

    Let op: de Nintendo Treehouse Live-demonstraties zijn uitsluitend in het Engels gehouden.

    Abonneer je op op
    YouTube
    Abonneer je op op
    YouTube

    Op de releasedatum van de game wordt ook de Orbital Limited Edition uitgebracht. Deze speciale collector's edition wordt geleverd in een box in hangar-stijl en bevat een gamecard van DAEMON X MACHINA, een artbook van 100 pagina's een SteelBook® en een Arsenal-standbeeld (18 cm).

    (Ga naar de winkel voor informatie over de beschikbaarheid van dit product.)

    Ga naar de spelpagina van DAEMON X MACHINA en word lid van de Nintendo Switch-community op Facebook en Twitter om volledig op de hoogte te blijven van de game!

    DAEMON X MACHINA is vanaf 13 september 2019 in de winkel en als downloadversie in de Nintendo eShop verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.