Ontdek de spanning en sensatie van ASTRAL CHAIN voor de Nintendo Switch tijdens Nintendo Treehouse: Live


05-07-2019

Ontdek de spanning en sensatie van ASTRAL CHAIN voor de Nintendo Switch tijdens Nintendo Treehouse: Live

Bereid je voor om een wereld vol monsters en spectaculaire gevechten te betreden in ASTRAL CHAIN™, dat op 30 augustus exclusief voor de Nintendo Switch wordt uitgebracht! Deze nieuwe game van PlatinumGames biedt een compleet nieuwe kijk op de kenmerkende actiestijl van de ontwikkelaar en laat zien dat als het op vechten aankomt, twee echt beter zijn dan één...

Abonneer je op op
YouTube

De game speelt zich af in een wereld die wordt geteisterd door buitenaardse wezens die Chimera worden genoemd. Als lid van een speciale politie-eenheid is het je taak om de interdimensionale dreiging een halt toe te roepen. Tijdens deze loodzware onderneming word je gelukkig bijgestaan door de Legion, levende wapens die van gedaante kunnen wisselen en de Chimera te lijf kunnen gaan. Gebruik de speciale vaardigheden van de Legion en trek samen ten strijde! Onderzoek wat de invasie te betekenen heeft en red de mensheid van de ondergang!

Tijdens de E3 2019 ging het team van Nintendo Treehouse: Live aan de slag met ASTRAL CHAIN, waarbij ze werden vergezeld door de director van de game, Takahisa Taura. Naast het speurwerk en onderzoekende aspect van de game, liet meneer Taura ook zien welke verschillende vormen een Legion kan aannemen en hoe je ze kunt gebruiken in de strijd tegen de Chimera.

Beide video's, inclusief de speelsessie van meneer Taura, zijn hieronder te zien!

Let op: de Nintendo Treehouse Live-demonstraties zijn uitsluitend in het Engels gehouden.

Abonneer je op op
YouTube
Abonneer je op op
YouTube

Ook wordt op 30 augustus de ASTRAL CHAIN Collector's Edition uitgebracht. Deze Collector's Edition wordt geleverd in een speciale verpakking en bevat een gamecard van ASTRAL CHAIN, een Sound Selection-cd, een ASTRAL CHAIN-artbook van 152 pagina's en een Shikishi-artboard dat geïllustreerd is door de beroemde manga-kunstenaar Masakazu Katsura.

(Ga naar de winkel voor informatie over de beschikbaarheid van dit product.)

Ga voor meer informatie naar de spelpagina van ASTRAL CHAIN of word lid van de Nintendo Switch-community op Facebook!

ASTRAL CHAIN is vanaf 30 augustus in de winkel en als downloadversie in de Nintendo eShop verkrijgbaar en is exclusief voor de Nintendo Switch.