• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Stel dit jaar je lichaam en geest op de proef met de Nintendo Switch!


    02-01-2020

    Stel dit jaar je lichaam en geest op de proef met de Nintendo Switch!

    Daag jezelf uit: lichaam en geest!

    Begin het jaar goed door actief te blijven, zowel lichamelijk als geestelijk! Om je op weg te helpen hebben we een selectie games samengesteld om je aan het denken te zetten... of in beweging te brengen!

    Maak een gezonde start in 2020 met Ring Fit Adventure

    Abonneer je op op
    YouTube

    Tijd om de work-out in huis te halen! Met de inbegrepen Ring-Con- en beenband-accessoires kun je je eigen work-outs samenstellen om jezelf snel in het zweet te werken, of duw, trek, jog, squat, plank en doe yogaposes tijdens een spannend avontuur.

    Beleef een groots avontuur vol fitness of speel korte sessies met minigames en samengestelde work-outs, en houd je prestaties bij met de ingebouwde infrarood-bewegingscamera** van de rechter-Joy-Con.* Zo houd je onder andere bij wat je hartslag is en hoeveel calorieën je hebt verbrand met je work-out!

    Bezoek de spelpagina van Ring Fit Adventure voor meer informatie

    Zo werkt Ring Fit Adventure

    Zet je hersens aan het werk met Dr. Kawashima’s Brain Training voor Nintendo Switch!

    Abonneer je op op
    YouTube

    Stel je brein op de proef op verschillende manieren! Speel allerlei bekende en nieuwe oefeningen die je met een stylus of je vinger kunt spelen, van oefeningen met woorden en nummers tot ongebruikelijke potjes steen, papier, schaar met behulp van de infrarood-bewegingscamera*** van de rechter-Joy-Con.

    Hoe oud is jouw brein nu? Bereken je algemene hersenleeftijdsscore met een reeks oefeningen waarin je vermogen om informatie snel te verwerken, kortetermijngeheugen en zelfbeheersing op de proef worden gesteld. Geef een Joy-Con aan een vriend of familielid en neem het tegen elkaar op in games voor twee spelers, of ga online en daag de hele wereld uit!****

    Meer informatie over Dr. Kawashima's Brain Training voor Nintendo Switch

    *Nintendo Switch apart verkrijgbaar.

    **Om op de Nintendo Switch Lite te spelen heb je een set Joy-Con-controllers nodig. Bovendien wordt het gebruik van de verstelbare Nintendo Switch-oplaadstandaard aangeraden. Ook heb je een apparaat nodig om de Joy-Con-controllers op te laden, zoals de oplaadbare Joy-Con-houder. Ga voor meer informatie naar de Nintendo Switch Lite-website.

    ***Om bepaalde oefeningen op de Nintendo Switch Lite te spelen heb je een set Joy-Con-controllers nodig. Bovendien wordt het gebruik van de verstelbare Nintendo Switch-oplaadstandaard aangeraden. Ook heb je een apparaat nodig om de Joy-Con-controllers op te laden, zoals de oplaadbare Joy-Con-houder. Ga voor meer informatie naar de Nintendo Switch Lite-website.

    ****Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Om online te spelen heb je een betaald onlinelidmaatschap nodig. Kom meer te weten over het betaalde lidmaatschap.