• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Bekijk de Nintendo Direct Mini en ontdek de nieuwste info over Nintendo Switch-games en andere content voor 2020!


  26-03-2020

  Abonneer je op op
  YouTube

  De nieuwste Nintendo Direct Mini zat propvol informatie over Nintendo Switch-games en andere content voor 2020, van een uitgebreide blik op Xenoblade Chronicles: Definitive Edition en BRAVELY DEFAULT II, tot de onthulling van nieuwe games als Good Job!, 51 Worldwide Games en collecties van populaire gameseries van 2K: XCOM 2, Borderlands en BioShock!

  Ook was er volop aandacht voor nieuwe software-updates, evenementen en DLC voor Pokémon Sword en Pokémon Shield, Animal Crossing: New Horizons, Ring Fit Adventure, Super Smash Bros. Ultimate en MARVEL ULTIMATE ALLIANCE 3: The Black Order.

  Nu verkrijgbaar in de Nintendo eShop*

  Volg ons op Twitter, YouTube of Instagram om volledig op de hoogte te blijven van al het Nintendo-nieuws. Je kunt ook lid worden van de Nintendo Switch-, Animal Crossing- en Super Smash Bros.-community's op Facebook!

  *Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het hoofdsysteem voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Aankopen en demodownloads die op de website van Nintendo zijn voltooid, worden verwerkt via de Nintendo eShop.