• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Gebruik je gouden punten om korting te krijgen op je volgende aankoop in de Nintendo eShop!


    15-05-2020

    Gebruik je gouden punten om korting te krijgen op je volgende aankoop in de Nintendo eShop!

    Wist je al dat je je gouden punten kunt gebruiken om korting te krijgen op aankopen in de Nintendo eShop?

    Elke keer dat je nieuwe Nintendo Switch-software koopt, of het nu de gamecard- of de downloadversie is, ontvang je gouden punten.

    Als je de downloadversie van een game koopt, worden je gouden punten automatisch aan je Nintendo-account toegevoegd. Als je de gamecardversie koopt, kun je als volgt je gouden punten ontvangen:

    • Selecteer het pictogram van de game in het HOME-menu en druk op de plusknop
    • Kies MY NINTENDO-PUNTENPROGRAMMA
    • Kies PUNTEN ONTVANGEN (ALLEEN GAMECARDVERSIE)

    Zo makkelijk is het! Daarna kun je je gouden punten direct gebruiken!

    De volgende keer dat je iets koopt in de Nintendo eShop, hoef je in het aankoopscherm alleen maar aan te geven hoeveel punten je wilt gebruiken. Hoe meer je er gebruikt, hoe groter je korting! Er is geen minimaal aantal gouden punten dat je moet hebben voordat je ze kunt gebruiken: je kunt altijd profiteren van de korting, ongeacht hoeveel punten je hebt!

    En mocht je het je afvragen: ja, je kunt je gouden punten ook gebruiken om korting te krijgen op een Nintendo Switch Online-lidmaatschap!

    Ga dus snel naar de Nintendo eShop en pak die korting op je volgende aankoop! Als je een game ziet die binnenkort wordt uitgebracht en waar je gouden punten voor wilt gebruiken, vergeet die dan niet aan je wenslijst toe te voegen. Op die manier krijg je namelijk updates over wanneer de game wordt uitgebracht of in de aanbieding is!