• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Bewegen tijdens het gamen geeft plezier en maakt gezond!


  01-09-2020

  Stéfani is een sportieve mama die op eigen kracht haar leefstijl heeft veranderd. Ring Fit Adventure is voor haar een waardevolle toevoeging aan haar dagelijkse beweging!


  Website_1x1.jpg

  HAAR VERHAAL

  Na jaren jojoën met haar gewicht had ze er genoeg van. Ze wilde als actieve, gezonde en gelukkige mama door het leven gaan.

  In plaats van weer een streng dieet veranderde ze haar leefstijl. Op haar blog deelt Stéfani haar persoonlijke ervaringen en tips met betrekking tot alles wat voor haar met gezond leven te maken heeft.


  Stéfani en Ring Fit Adventure

  Op haar werk brengt ze een groot deel van haar dag zittend door. Na haar werk wil ze graag bewegen en is dan altijd op zoek naar een leuke uitdaging.

  Voor een gezonde leefstijl is het belangrijk om te bewegen met plezier. Ring Fit Adventure biedt haar een perfecte combinatie van fitness en plezier. Deze game is volgens haar zeer geschikt om meer te bewegen in je vrije tijd! “Met ‘Ring Fit Adventure‘ maakt Nintendo sporten leuk!

  “In Ring Fit Adventure train je je lichaam, terwijl je de wereld redt in een groot fitnessavontuur. Je reist door een uitgestrekte wereld met schilderachtige hindernisbanen, terwijl je vijanden verslaat met fitnessoefeningen. Het is een uitgebreid fitnessprogramma verpakt in een spel met een mooi verhaal. Dit avontuur houd je in beweging!”

  "Ring Fit Adventure is een waardevolle toevoeging aan mijn dagelijkse beweging!"

  Ring Fit Adventure

  Ontdek een kleurrijke fantasiewereld en versla vijanden door allerlei oefeningen te doen in Ring Fit Adventure, een fitness-videogame voor de Nintendo Switch! Jog op de plaats om door grasvlakten te rennen, voer oefeningen uit om vijanden aan te vallen en vul je energiemeter aan met yogaposes.

  Naast de avonturenstand kun je in de stand “Programma’s” ook kiezen om series verschillende oefeningen uit te voeren die een bepaalde spiergroep trainen, zoals benen, schouders, onderlichaam en core. Je kunt hier zelfs je eigen programma samenstellen bestaande uit verschillende fitnessoefeningen. In “Tests” kun je losse oefeningen kiezen om individueel uit te voeren. De hoogste scores worden opgeslagen, zodat je je persoonlijke vorderingen bij kunt houden.

  En wil je samen met iemand anders bewegen? Speel dan een van de 12 minigames. Geef de Joy-Con door en maak kisten kapot met lucht, bak potten door te squatten en meer.

  Klik hier voor meer info over Ring Fit Adventure.