Speel samen met je vrienden in Super Mario 3D World + Bowser’s Fury!


18-02-2021

Ga met Mario, Luigi, Peach en Toad op avontuur om Sprixieland te redden!

Reis alleen of met maximaal 3 andere spelers, door mooi vormgegeven levels. Vaar door de woeste stroomversnellingen van een rivier, schaats over de bevroren toendra en verken een pretpark in de vorm van de Koopa-koning zelf. Deze game geeft je een fantastische Mario-beleving!

Abonneer je op op
YouTube

Multiplayerstand

Super Mario 3D World is een perfecte game om samen te spelen met vrienden of familie. Dat kan thuis naast elkaar op de bank maar je kunt ook online spelen met vrienden van over de hele wereld.

Je kunt op hetzelfde systeem en lokaal draadloos* met maximaal vier spelers tegelijk spelen en nu dus ook voor het eerst online** spelen met een Nintendo Switch Online lidmaatschap.

De lokale en online multiplayer zijn ook te combineren zijn, zodat er bijvoorbeeld twee mensen op één Switch kunnen spelen en twee andere spelers online toegevoegd kunnen worden.

En wil iemand tussendoor joinen? Geen probleem, je hoeft de game niet opnieuw op te starten, maar kunt meteen iemand toevoegen.

Power-ups

Er zijn veel power-ups aanwezig om Mario mobieler te maken. Zo zal Mario veranderen in Kat-Mario, als je de superbel pakt.

Fotostand

Maak superleuke foto’s van je avonturen met de fotostand. Gebruik een filter of versier de achtergrond met de stempels die je onderweg hebt verzameld. Tevreden met je foto's? Deel je favoriete kiekjes met de Nintendo Switch-deelfunctie.

Bonusavontuur Bowser's Fury

In het gloednieuwe bonusavontuur Bowser's Fury moet je alleen of met een vriend Bowser Jr. helpen om zijn furieuze vader weer normaal te laten worden. Verander in Giga-Kat-Mario om de enorme Bowser te stoppen.

Je moet als Mario over diverse eilanden rennen en springen, de mysterieuze kattenzonnen verzamelen, en de kolossale Furie-Bowser bestrijden als deze uit het water opduikt.

Geef een Joy-Con aan een vriend en speel samen in de lokale coöpstand, waarbij een van jullie Bowser Jr. bestuurt op jullie zoektocht naar kattenzonnen.

Veel MULTIPLAYER-plezier!

Abonneer je op op
YouTube

Nintendo Switch Online

Om online multiplayergames te kunnen spelen moet je Nintendo Switch verbonden zijn met het internet. Hier heb je een Nintendo Switch Online abonnement voor nodig.

Je kunt samen spelen door verbinding te maken met je vrienden via de vriendenlijst op de Nintendo Switch. Zo kun je snel bekenden vinden en veilig van games genieten.

Gratis proefperiode***

Bij elke gekochte Nintendo Switch krijg je een gratis proefperiode van zeven dagen, voor de betaalde Nintendo Switch Online-ledenservice. Selecteer de Nintendo Switch Online-optie aan de linkerkant in de Nintendo eShop om je gratis proefperiode te activeren.

Nintendo Switch Online

Klik op de afbeelding voor meer informatie over de verschillende abonnementen en de kosten

Maar Nintendo Switch Online heeft nog veel meer te bieden dan alleen de mogelijkheid om online multiplayergames te spelen:

  • Je krijgt ook toegang tot een groeiende collectie klassieke NES-games. Geef een Joy-Con aan een vriend voor multiplayer plezier of speel zelfs online.
  • Je kunt veilig en automatisch de opgeslagen gegevens van ondersteunde games online opslaan in de opslagcloud. Hierdoor is het heel eenvoudig om je spelgegevens terug te halen als je je Nintendo Switch kwijtraakt of een nieuwe gaat gebruiken.
  • Je kunt ook de smartphone-app voor Nintendo Switch Online gebruiken om in ondersteunde games te voicechatten terwijl je speelt. Perfectioneer de strategie met je Splatoon 2-team, of maak gewoon een praatje met andere racers in Mario Kart 8 Deluxe!
  • Je geniet van exclusieve aanbiedingen voor leden. Zoals de optie om een speciaal ontworpen NES-controller of SNES-controller te kopen voor gebruik met Nintendo Entertainment System en Super Nintendo Entertainment System - Nintendo Switch Online-games op de Nintendo Switch.

Opmerkingen:

* Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig. Voor de lokale multiplayerstand heb je een systeem en een exemplaar van de game per speler nodig.

** Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Om online te spelen heb je een betaald onlinelidmaatschap nodig.

*** Per Nintendo-account is er één gratis proefperiode beschikbaar. Tijdens deze proefperiode kun je online spelen, voicechatten via de smartphone-app en de opslagcloud en Nintendo Entertainment System - Nintendo Switch Online-service gebruiken. Het is tijdens de proefperiode niet mogelijk om Nintendo Entertainment System-controllers te kopen.

Als je automatisch verlengen hebt geactiveerd, zal je lidmaatschap worden verlengd als je proefperiode van zeven dagen voorbij is. Je koopt dan automatisch een individueel lidmaatschap van één maand (30 dagen). Als je geen lidmaatschap wilt kopen, kun je de automatische verlenging beëindigen tijdens de gratis proefperiode. Er zullen je dan geen kosten in rekening worden gebracht.