• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Top 6 Nintendo Switch games voor in de zomervakantie!


  15-07-2021

  Wil jij tijdens de zomervakantie lekker ontspannen? Of wil je juist je creativiteit op peil houden? We hebben voor jou een top 6 samengesteld met games die volgens ons erg leuk zijn voor de zomervakantie!

  Top_6_games_Summer_Holiday_NL_2x1_2.jpg

  SQ_NSwitch_GoVacation.jpg

  1. GO VACATION

  Ga met GO VACATION op vakantie naar kawawii Island!

  Kawawii Island is een paradijselijk oord waar je samen met vrienden en familie kunt genieten van meer dan 50 competitieve spelletjes of sporten. Ontdek het strandresort, cityresort, sneeuwresort en bergresort te paard, onderwater, of met tal van andere voertuigen en geniet van leuke activiteiten, zoals duiken, paardrijden en zeevissen. Je kunt ook meedoen aan parachutespringen, surfen en skateboarden. Je kunt met vier spelers tegelijk spelen.

  Klik hier om naar de spelpagina te gaan.


  SQ_NSwitch_NewPokemonSnap.jpg

  2. New Pokémon Snap

  Ga op safari!

  Ga in dit avontuur op een safari door de bloedhete woestijnen, dichtbegroeide jungles en andere gebieden van de Lental regio, waarbij je onderweg foto's maakt van Pokémon in hun natuurlijke omgeving. Kun jij alle Pokémon vinden en mooi op de foto zetten?

  Klik hier om naar de spelpagina te gaan.


  SQ_NSwitch_MarioKart8Deluxe.jpg

  3. Mario Kart 8 Deluxe

  Speel tijdens je vakantie samen!

  Race met jouw favoriete personage over één van de 48 spectaculaire circuits. Deel een Joy-Con-controller met een vriend om samen te spelen. Of speel online met nieuwe vrienden die je op vakantie hebt gemaakt in de online multiplayer.

  Met de Nintendo Switch speel je Mario Kart 8 Deluxe altijd, overal en met iedereen!

  Klik hier om naar de spelpagina te gaan.


  4. Animal Crossing: New Horizons

  Ga op vakantie naar een prachtig eiland.

  Geniet van het relaxte eilandleven op jouw eigen eiland. Op het eiland verstrijkt de tijd net als in de echte wereld, maar je kunt zo lui of actief zijn als je zelf wilt. Kamperen onder de sterrenhemel, een huis bouwen, vissen, ontwerpen of paadjes en bruggetjes aanleggen, het is maar net waar je zelf zit in hebt.

  Vang vissen, geef de bloemetjes water, ontwerp je eigen outfit of bouw huizen om nog meer bewoners aan te trekken. En dit allemaal op je eigen tempo!

  Klik hier om naar de spelpagina te gaan.


  SQ_NSwitch_MarioGolfSuperRush.jpg

  5. Mario Golf: Super Rush

  Speel deze vakantie een potje golf met je favoriete personages uit het Paddenstoelenrijk!

  Wees iedereen te snel af in speedgolf of groei uit tot een echte pro in het avontuur.

  Speel op standaardbanen of bijzondere banen met buitengewone hindernissen, elk potje golf is anders!

  Klik hier om naar de spelpagina te gaan.


  SQ_NSwitchDS_GameBuilderGarage_nlNL.jpg

  6. Gamestudio

  Leer games maken deze zomer!

  Iedereen kan leren om games te maken met de leuke, interactieve lessen van Gamestudio. Heb je altijd al je eigen 3D-platformer, racegame of zijwaarts bewegende shooter willen maken? Breng je ideeën tot leven met Gamestudio, een leuke manier om je eigen games te maken.

  Ben je trots op je zelfgemaakte game? In Gamestudio kun je games lokaal delen met vrienden en familie, of online* delen. Speel, kopieer, verander en deel elkaars creaties om nieuwe inspiratie op te doen!

  Probeer Gamestudio gratis: download de demo en speel les 1 of koop de game via de eShop.

  Klik hier om naar de spelpagina te gaan.


  *Om online te spelen heb je een Nintendo Switch Online-lidmaatschap (apart verkrijgbaar) en een Nintendo-account nodig. Niet in alle landen beschikbaar. Je hebt een internetverbinding nodig om onlinediensten te gebruiken. De algemene voorwaarden zijn van toepassing. Ga voor meer informatie naar nintendo.nl/nintendoswitchonline

  We wensen iedereen een hele fijne zomervakantie!