• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Geniet van de feestdagen met deze partygames!


    18-12-2023

    Geniet van de feestdagen met deze partygames!

    Of je nu met of tegen elkaar wilt spelen, met deze multiplayergames voor de Nintendo Switch kom je zeker in de feeststemming!

    Mario Kart 8 Deluxe

    NSwitch_MarioKart8Deluxe_01.jpg

    Speel de grootste Mario Kart-game tot nu toe met Mario Kart 8 Deluxe. Speel met tot wel vier spelers op een gedeeld scherm en race over land, onder water, door de lucht en zelfs langs muren en plafonds op maar liefst 48 circuits.

    2x1_NSwitch_MarioKart8Deluxe_BCP_all_NL_nl.jpg

    Bovendien zijn er nog eens 48 geremasterde circuits beschikbaar in de Mario Kart 8 Deluxe – Circuit-uitbreidingspas!

    Start uw motoren

    WarioWare: Move It!

    NSwitch_WarioWareMoveIt_05.jpg

    Schud, sla, dans, wiebel en buig in meer dan 200 bliksemsnelle microgames met bewegingsbesturing in WarioWare: Move It! Laat je met tot wel vier spelers van je gekste kant zien en speel allerlei verschillende minigames vol leuke scenario's en nog leukere bewegingen!

    Kom in beweging in Wario-stijl

    Everybody 1-2-Switch!

    Nodig iedereen uit voor een hoop hilariteit in Everybody 1-2-Switch! Speel met tot wel acht spelers in de Joy-Con-stijl of laat spelers hun smartphone gebruiken en speel met tot wel 100 spelers in de telefoonstijl!

    Speel met iedereen

    Nintendo Switch Sports

    NSwitch_NintendoSwitchSports_Volleyball_02.jpg

    Zwaai, trap en smash je een weg naar de overwinning in Nintendo Switch Sports voor de Nintendo Switch! Pak een Joy-Con en doe mee aan diverse sportactiviteiten door zelf in beweging te komen. Nodig je vrienden en familie uit en speel samen zeven verschillende sporten: tennis, bowling, golf, voetbal, volleybal, badminton en chanbara!

    Samen sporten

    Super Mario Party

    Maak je klaar voor het ultieme bordspel met vrienden uit het Paddenstoelenrijk! Gooi het dobbelblok en reis over het speelbord. De vakjes activeren de meest uiteenlopende gebeurtenissen. Speel allerlei minigames om munten te verdienen en geef deze uit aan sterren. De speler die aan het einde de meeste sterren heeft, wint.

    Tijd voor een feestje


    Op zoek naar nog meer partygames? Kijk hieronder maar eens!