• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Geniet van de feestdagen met deze partygames!


  20-12-2022

  Geniet van de feestdagen met deze partygames!

  Nodig vrienden en familie uit voor een portie multiplayerfun met deze Nintendo Switch-games!

  Nintendo Switch Sports

  NSwitch_NintendoSwitchSports_Tennis.jpg

  Zwaai, trap en smash je een weg naar de overwinning in Nintendo Switch Sports voor de Nintendo Switch! Pak een Joy-Con en doe mee aan diverse sportactiviteiten door zelf in beweging te komen. Nodig je vrienden en familie uit en speel samen zeven verschillende sporten: tennis, bowling, golf, voetbal, volleybal, badminton en chanbara!

  Samen sporten

  Just Dance® 2023 Edition

  NSwitchDS_JustDance2023Edition_04.jpg

  Welkom in een nieuw tijdperk vol dans met de Just Dance® 2023 Edition! Dans voor het eerst op BTS met 'Dynamite' en andere monsterhits! Nu met een gepersonaliseerde ervaring met eigen sessies en songs die bij jou passen.

  Schud die heupen los

  Mario Party Superstars

  NSwitch_MarioPartySuperStars_03.jpg

  Er is geen betere manier om een feestje te bouwen dan met Mario Party Superstars! Nodig vrienden en familie uit voor een feestelijke collectie van iconische Nintendo 64-speelborden en 100 minigames uit de gehele Mario Party-serie.

  Laat het feest beginnen

  Mario Kart 8 Deluxe

  NSwitch_MarioKart8Deluxe_01.jpg

  Speel de grootste Mario Kart-game tot nu toe met Mario Kart 8 Deluxe. Speel met tot wel vier spelers op een gedeeld scherm en race over land, onder water, door de lucht en zelfs langs muren en plafonds op maar liefst 48 circuits. Daarnaast kun je de strijd met elkaar aangaan in een van de vijf herziene gevechtsstanden!

  Start uw motoren

  The Jackbox Party Pack 9

  NSwitchDS_TheJackboxPartyPack9_05.jpg

  Of je nu tijd doorbrengt met vrienden of een onvergetelijk familiefeestje wilt geven, The Jackbox Party Pack 9 staat garant voor bergen plezier. Je hebt geen extra controllers voor extra spelers nodig, iedereen gebruikt hun telefoon of tablet om te spelen! De vijf spelletjes in de game ondersteunen tot 10 spelers.

  Het feest kan beginnen

  Op zoek naar nog meer partygames? Kijk hieronder maar eens!