• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Vijf manieren om je voor te bereiden op MONSTER HUNTER RISE: Sunbreak!


  30-05-2022

  2x1_NSwitch_MonsterHunterRiseSunbreak_GetReady_nlNL.jpg

  Er staat je een nieuwe jacht in een ver gebied te wachten in de monsterlijke DLC-uitbreiding MONSTER HUNTER RISE: Sunbreak, die op 30 juni wordt uitgebracht voor de Nintendo Switch. Of je nu een nieuwbakken hunter bent die nog volop bezig is met de basisgame of een doorgewinterde veteraan bent die wel een opfrisser kan gebruiken, hier zijn vijf dingen die verstandig zijn om te doen in MONSTER HUNTER RISE voordat je aan de slag gaat met Sunbreak.*

  1: Red Kamura Village!

  Voordat je vertrekt naar de Elgado Outpost, de gloednieuwe thuisbasis van MONSTER HUNTER RISE: Sunbreak, moet je eerst nog wat klusjes klaren in Kamura Village. Het belangrijkste is dat je de 7★ Hub Quest: Serpent Goddess of Thunder voltooit.

  Hulp nodig om die missies te halen? Hier zijn een paar tips!

  2: Gratis spullen!

  Abonneer je op op
  YouTube

  Breng een bezoekje aan Senri the Mailman in Kamura Village en ontvang diverse gratis wapens, armor en andere spullen die je hunter net dat beetje extra geven!** Probeer zeker ook de Defender-wapenset, krachtige versies van alle 14 wapentypen, en de Black Belt-armorset die je defensieve vaardigheden verbeteren en nuttige skills bevat waarmee je sterker wordt of beter geneest. Bekijk de video hierboven voor meer info over deze handige gratis spullen.

  3: Doe mee aan Event Quests…

  Het is nu de ideale tijd om Event Quests te doen die je hebt gemist!** Beloningen van deze speciale missies helpen je om leuke extra's vrij te spelen voor jou en je maatjes, zoals layered armor, nieuwe poses, stickers, titels en meer!

  Bekijk de volledige lijst met beschikbare Event Quests

  4: …en vergeet deze collabs niet!

  Met het voltooien van bepaalde Event Quests krijg je materialen om speciale armorsets te maken die zijn gebaseerd op populaire videogameseries. Draag de "Akuma" layered armor uit Street Fighter, steek je Palamute in het "Ammy Costume" layered armor uit Okami of transformeer je Palico in Sonic the Hedgehog!

  5: Genoeg monsters om te vellen!

  Je wilt ongetwijfeld nieuwe armor en wapens vervaardigen ter voorbereiding op de uitdagende Master Quests van Sunbreak. Sinds de release van MONSTER HUNTER RISE zijn er nieuwe monsters toegevoegd, waaronder angstaanjagende Elder Dragons zoals Chameleos, Kushala Daora, Teostra en Crimson Glow Valstrax.

  Met deze tips heb je nog genoeg jachtplezier voor de boeg ter voorbereiding op Sunbreak, dat op 30 juni wordt uitgebracht. Ga naar de spelpagina van MONSTER HUNTER RISE: Sunbreak voor meer info over deze monsterlijke DLC-uitbreiding.

  *Je hebt de Europese Nintendo Switch-versie van MONSTER HUNTER RISE nodig om MONSTER HUNTER RISE: Sunbreak te spelen. Hiervoor heb je een breedband-internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. In sommige landen is de toegang tot de Nintendo eShop beperkt.

  **Hiervoor moet je een gratis software-update downloaden. Om software-updates te downloaden heb je een breedband-internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing.