• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Nintendo Switch-games die in november 2022 verschijnen


  02-11-2022

  2x1_NSwitch_UpcomingGames_November_nlNL.jpg

  Benieuwd welke topgames er in november naar de Nintendo Switch komen? Bekijk dit overzicht om te zien welke titels er deze maand worden uitgebracht en schroom niet om je favorieten op je wenslijst te zetten, te pre-orderen of te kopen.

  2 november – DORAEMON STORY OF SEASONS: Friends of the Great Kingdom

  NSwitch_DoraemonStoryOfSeasonsFriendsOfTheGreatKingdom_03.jpg

  Ploeg de akkers om, oogst gewassen en zorg voor je dieren in DORAEMON STORY OF SEASONS: Friends of the Great Kingdom. Gebruik de geheime gadgets van Doraemon om vliegensvlug te werk te gaan. Je kunt zelfs lokaal samen met een vriend of vriendin een boerderij opbouwen!

  Ontdek het boerenleven >>

  4 november – It Takes Two

  NSwitch_ItTakesTwo_04.png

  Beleef de wildste reis van je leven in het veelgeprezen It Takes Two, een toonaangevend platformavontuur dat geheel in het teken staat van coöpplezier. Nodig een vriend of vriendin uit met de gratis Friend's Pass en werk samen om een verscheidenheid aan duizelingwekkend vermakelijke uitdagingen te overwinnen.

  Werk samen >>

  4 november – HARVESTELLA

  NSwitch_HARVESTELLA_01.jpg

  Verken een uitgestrekte wereld en vecht tegen wonderlijke wezens, en dat allemaal om je boerderij te laten groeien en de waarheid achter het mysterieuze universum van HARVESTELLA te ontdekken. Het verhaal begint ten tijde van 'Quietus', een onheil dat bij elke seizoensverandering optreedt en al het leven in gevaar brengt...

  Begin aan je reis >>

  8 november – Sonic Frontiers

  2x1_NSwitchDS_SonicFrontiers.jpg

  Werelden botsen in Sonic Frontiers, het nieuwste pijlsnelle avontuur van de blauwe egel! Vecht tegen hordes vijanden en verken een adembenemende wereld vol actie, avontuur en mysterie terwijl je op zoek gaat naar de verloren Chaos Emeralds.

  Betreed een nieuwe zone >>

  8 november – Sifu

  NSwitch_Sifu_04.jpg

  In Sifu ben je een jonge kungfu-leerling die uit is op wraak. Je hebt geen bondgenoten en neemt het op tegen talloze vijanden. Gebruik je unieke beheersing van kungfu en een mysterieuze hanger om te zegevieren en de erfenis van je familie te behouden.

  Word een kungfu-meester >>

  11 november – Tactics Ogre: Reborn

  NSwitch_TacticsOgreReborn_02.jpg

  Tactics Ogre: Reborn is de klassieke tactische RPG met een bijgewerkt gamedesign en verbeterde graphics en geluid. Ga de strijd aan in tactische gevechten op driedimensionale slagvelden en verander de loop van de geschiedenis in een verhaalstand waarin je keuzes echte gevolgen hebben.

  De toekomst ligt in jouw handen >>

  11 november – Milk inside a bag of milk inside a bag of milk and Milk outside a bag of milk outside a bag of milk

  NSwitchDS_MilkInsideABagOfMilk_04.jpg

  Duik in de bizarre wereld van Milk inside a bag of milk inside a bag of milk and Milk outside a bag of milk outside a bag of milk en help een meisje de kleine obstakels in het leven te overwinnen. De bundel bevat beide veelgeprezen verhalende avonturen.

  Bezoek de gamewebsite in een gamewebsite >>

  18 november – Pokémon Scarlet en Pokémon Violet

  CI_NSwitch_PokmonScarletViolet_Friends_1.jpg

  De Pokémon-serie zet een evolutionaire stap met Pokémon Scarlet en Pokémon Violet. Reis samen met vrienden door een open wereld vol nieuwe Pokémon, beleef drie grootse verhalen en bepaal zelf welk pad je aflegt.

  Het avontuur in Paldea wacht op je >>

  22 november – Just Dance® 2023 Edition

  NSwitchDS_JustDance2023_04.jpg

  Welkom in een nieuw danstijdperk met de Just Dance® 2023 Edition! Nu met onlinemultiplayer, een gepersonaliseerde ervaring, meeslepende 3D-werelden en voortdurend nieuwe nummers en spelstanden: geniet het hele jaar door van een eindeloos dansfeest!

  Dans op de beat >>

  30 november – FRONT MISSION 1st: Remake

  NSwitchDS_FrontMission1stRemake_03.jpg

  In het jaar 2090 worden de conflicten in de wereld uitgevochten met reusachtige oorlogsmachines, Wanzers genaamd. Met tientallen personages om te ontmoeten, het volwassen verhaal en tactische RPG-gameplay brengt FRONT MISSION 1st: Remake de klassieker voor het eerst naar spelers buiten Japan.

  Ga op missie >>

  Natuurlijk zijn er nog veel meer games die deze maand naar de Nintendo Switch komen! Ontdek alles wat in november wordt uitgebracht.