• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Nintendo Switch-games voor december 2023


  29-11-2023

  Nintendo Switch-games voor december 2023

  Deze maand op de Nintendo Switch: vorm je eigen legertje monsters, bescherm Gotham tegen de gevaarlijkste schurken, bouw een stad voor je robotburgers en meer! Bekijk deze selectie games voor december en klik op games die je interessant vindt om pre-orders te plaatsen, aankopen te doen of ze aan je wenslijst toe te voegen.

  DRAGON QUEST MONSTERS: The Dark Prince – 1 december

  NSwitch_DragonQuestMonstersTheDarkPrince_01.jpg

  Reis als monstertemmer door een fantasierijke wereld en creëer je eigen monsterleger om wraak te nemen. Verken de unieke omgevingen van Nadiria en jaag op steeds sterkere monsters, die je kunt combineren voor nog sterker nageslacht. Zo word je de meester van de monsters!

  De jacht begint >

  Batman: Arkham Trilogy – 1 december

  NSwitchDS_BatmanArkhamTrilogy_01.jpg

  Word de ultieme beschermer van Gotham City in deze iconische trilogie. Neem het op tegen beruchte schurken in Batman: Arkham Asylum; beweeg door de schaduwen van de open wereld van Batman: Arkham City, en bestrijd de ultieme dreiging in Batman: Arkham Knight. Deze games zijn apart verkrijgbaar, maar ook als bundel met alle drie Batman-games.

  Naar de Batmobile! >

  SteamWorld Build – 1 december

  NSwitchDS_SteamWorldBuild_04.jpg

  Word de architect van je eigen mijnstadje in dit strategische stadsbouwspel in het SteamWorld-universum! Bouw huizen voor je robotburgers en graaf diep in de mijn onder de stad om grondstoffen en schatten te verzamelen. Je ultieme doel? Met al je burgers de planeet verlaten!

  Bouwen maar, cowboy >

  A Highland Song – 5 december

  NSwitchDS_AHighlandSong_01.jpg

  Beleef een muzikale trip door de Schotse Hooglanden! Vind je wervelende weg door de bergen, inclusief geheime routes. Ontdek de verhalen, verloren voorwerpen, echo's en herinneringen die in het berglandschap schuilen. Welke waarheden zul je onderweg naar de zee ontdekken?

  Vertrek naar de Hooglanden >

  Outer Wilds: Archaeologist Edition – 12 december

  NSwitch_OuterWilds_02.jpg

  Trek je wandelschoenen aan, controleer je zuurstofniveau en maak je klaar om de ruimte in te trekken! De planeten van Outer Wilds zitten vol geheime locaties die met de tijd mee veranderen. Gebruik unieke gadgets om je omgeving te onderzoeken en de mysteriën van dit vreemde zonnestelsel te ontrafelen.

  Vertrek richting ruimte >

  Pokémon Scarlet en Pokémon Violet: The Hidden Treasure of Area Zero Part 2: The Indigo Disk – 14 december

  Abonneer je op op
  YouTube

  Vertrek naar de onlangs opgerichte Blueberry Academy, trek je uniform aan en begin een leven als student aan dit ongebruikelijke instituut, dat zich grotendeels onder de oceaan bevindt en is gespecialiseerd in Pokémon-gevechten. Ontdek de legendarische Pokémon Terapagos en vergaap je aan zijn schitterende aura!

  Bezoek de Academy >

  Palia - 14 december

  2x1_NSwitchDS_Palia.jpg

  Ontsnap aan de dagelijkse sleur in deze gratis te spelen multiplayersim. Ontdek een prachtige wereld die je naar eigen smaak kunt vormgeven. Verdiep je samen met andere spelers in de vraag wat er met de oorspronkelijke bewoners is gebeurd. Creëer je eigen thuis, ga vissen en jagen, verbouw gewassen, craft voorwerpen, en meer!

  Kom thuis in Palia >


  Natuurlijk komen er deze maand nog veel meer games naar de Nintendo Switch! Ontdek alle games die in december zullen verschijnen.