• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Speel deze herfst gezellig samen op Nintendo Switch!


    27-10-2023

    Speel deze herfst gezellig samen op Nintendo Switch!

    Omarm de warmte en gezelligheid van het herfstseizoen met jouw Nintendo Switch!

    Samen spelen in de herfst is een perfecte manier om de gezelligheid van het seizoen te omarmen. Terwijl de bladeren buiten van kleur veranderen en je de regen tegen de ruiten hoort kletteren, is het een mooie en warme tijd om elkaar uit te dagen in Nintendo Switch Sports, een feestje te bouwen met Super Mario Party en een wondere wereld te ontdekken in Super Mario Bros. Wonder. Jullie herfst is met deze games zoveel leuker!

    Samen juichen!

    Met Nintendo Switch Sports heb je deze herfst de unieke manier om elkaar uit te dagen. Speel samen in verschillende toffe sporten, die het hele gezin in beweging brengen. Speel met of tegen elkaar in opwarmende potjes volleybal, tennis of juich elkaar toe voor de mooiste strike in bowling. Jullie herfst wordt zonnig met Nintendo Switch Sports!

    Bouw overal een feestje

    Met Super Mario Party breng je het feestje overal naartoe en kan je met iedereen spelen in allerlei te gekke minigames. Pak een Joy-Con-controller en ga voor de winst. Feest met je vrienden en familie terwijl de wind door de bomen waait in Super Mario Party!

    NSwitch_SuperMarioParty_Flags.png

    Verwacht deze herfst het onverwachte!

    Super Mario Bros. Wonder neemt jullie mee op een wonderlijk avontuur met Mario en zijn vrienden. Dankzij de wonderbloemen wordt de klassieke zijwaartsscrollende Mario-gameplay volledig op z’n kop gezet. Weten jullie Mario te helpen om het Bloemenrijk te redden?

    SuperMarioBrosWonder_Gang_carousel_img_01.png