• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Summer Cup 2022

  NBX_MK8D_SC_2022_MainVisual_2000x425_smal.jpg

  Summer Cup

  Het tweede toernooi van het Mario Kart 8 Deluxe Seasonal Circuit Benelux, de Summer Cup, wordt gehouden op zaterdag 6 augustus van 19:00 tot 21:00 uur.

  Let op: veranderingen aan het Seasonal Circuit vanaf de Summer Cup

  Voor de Summer Cup en de resterende twee toernooien zullen we een aantal veranderingen doorvoeren.

  Één uur langer racen

  Op basis van feedback van de community verlengen we de speeltijd van de aankomende drie toernooien met een uur. De Summer Cup duurt dan ook van 19:00 tot 21:00. De starttijd blijft ongewijzigd.

  Prijzen bij een gelijke stand

  Indien er bij een toernooi sprake is van een gedeelde eerste plaats, dan zal de speler die het vroegst zijn 16 races heeft afgerond er met de fysieke prijs vandoor gaan. Het loont dus zeker om direct om 19:00 uur te starten!

  Lees hier (PDF, 177 kB) de algemene voorwaarden van de Summer Cup.

  NBX_MK8D_SC_2022_SummerCup_Main_2000x1000_nl_2100.jpg

  Hoe kan ik deelnemen?

  Deelnemen aan de Summer Cup is eenvoudig.

  • Kies in het hoofdmenu van de game voor "Online*” en ga naar "Toernooi".

  • Kies voor "Zoeken met een code" en vul de volgende toernooicode in:

  0158-0956-7275

  Vervolgens kun jij gedurende maximaal 16 races samen met anderen racen tijdens de cup!

  Wat kan ik winnen?

  De winnaar van elk individueel toernooi krijgt Platinum Punten, Gouden Punten en een prachtige prijs en maakt ook nog kans om tot eindwinnaar te worden gekroond in de grote finale.

  Platinum Punten: Race je de volle 16 races uit tijdens een cup? Dan ontvang je 50 Platinum Punten. Deze kun je onder andere op je Nintendo Switch en in de My Nintendo Store gebruiken om unieke beloningen te ontvangen.

  Gouden Punten: De top 20 spelers bij iedere Cup ontvangen naast de Platinum Punten ook nog eens 1000 Gouden Punten. Deze kun je besteden in de Nintendo eShop.

  Exclusieve merchandise: Als kers op de taart hebben we voor alle winnaars van iedere cup zeer exclusieve merchandise te winnen! Voor de Summer Cup kun je een racejack met uniek Mario Kart 8 Deluxe Seasonal Circuit-ontwerp winnen!

  NBX_MK8D_SC_2022_SummerCup_Prize_1000x1000.jpg

  Volgende toernooien

  Houd deze site in de gaten voor de data van de volgende toernooien:

  Autumn Cup: exacte datum volgt nog.

  Winter Cup: exacte datum volgt nog.

  * Om online te kunnen spelen, heb je een internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Om online te spelen heb je een betaald online lidmaatschap nodig.