Haal meer uit je Nintendo Switch

CI_NSwitch_NintendoSwitchOnline_Overview_Header-Character-Mario.jpg
Abonneer je op op
YouTube
CI_NSwitch_NintendoSwitchOnline_Overview_Header-Character-Luigi.jpg
CI_NSwitch_NintendoSwitchOnline_OnlinePlay_Banner.jpg
CI_NSwitch_NintendoSwitchOnline_Overview_OnlinePlay_Icon.png

Online spelen

Geniet van competitieve en coöperatieve onlinegaming met vrienden en rivalen van over de hele wereld in ondersteunde Nintendo Switch-games, zoals Mario Kart 8 Deluxe en Splatoon 2.

CI_NSwitch_NintendoSwitchOnline_SNES_Banner.jpg
CI_NSwitch_NintendoSwitchOnline_Overview_NES_Icon.png

NES & Super NES - Nintendo Switch Online

Hiermee krijg je altijd en overal toegang tot een groeiend aantal klassieke NES & Super NES-games, inclusief toegevoegde onlinefuncties!

CI_NSwitch_NintendoSwitchOnline_DataCloud_Banner.jpg
CI_NSwitch_NintendoSwitchOnline_Overview_SaveData_Icon.png

Opslagcloud

Maak online veilig en automatisch een back-up van je spelgegevens. Hierdoor is het heel eenvoudig om je opgeslagen spelgegevens terug te halen als je je Nintendo Switch kwijtraakt of een nieuwe gaat gebruiken.

Opmerking: niet compatibel met alle software.

CI_NSwitch_NintendoSwitchOnline_SmartphoneApp_Banner.jpg
CI_NSwitch_NintendoSwitchOnline_Overview_SmartphoneApp_Icon.png

Smartphone-app

Gebruik de speciale smartphone-app van Nintendo Switch Online om voicechat in te schakelen en toegang te krijgen tot speciale functies in ondersteunde Nintendo Switch-games.

Gebruikers moeten 13 jaar of ouder zijn en een Nintendo-account hebben om deze dienst te gebruiken.

CI_NSwitch_NintendoSwitchOnline_OnlineServices_Banner.jpg
CI_NSwitch_NintendoSwitchOnline_Overview_ExclusiveOffers_Icon.png

Exclusieve aanbiedingen voor leden

Haal je voordeel uit een reeks aanbiedingen die alleen voor leden beschikbaar zijn, zoals exclusieve producten die alleen leden van Nintendo Switch Online kunnen kopen!

Prijzen van Nintendo Switch Online

Voor een enkele account

Individueel lidmaatschap

De voordeligste keuze! Bespaar 58%!

In vergelijking met de kosten voor twaalf individuele abonnementen van één maand.

Met maximaal acht accounts

Familielidmaatschap

Als je een familiegroep aanmaakt, kunnen maximaal acht Nintendo-accounts de Nintendo Switch Online-ledenservice onder één familielidmaatschap gebruiken!

Wat is een familiegroep?

Heb je al een individueel lidmaatschap, maar wil je liever overstappen naar een familielidmaatschap? Vanaf 1 oktober 2019 gelden de resterende dagen van je individuele lidmaatschap als korting* wanneer je een familielidmaatschap koopt.** Meer informatie, zoals het kortingsbedrag, wordt later bekendgemaakt op de pagina met productinformatie.

*Gebruikers van de proefperiode van zeven dagen komen niet in aanmerking voor een korting.

**Deze korting kan niet worden toegepast op een familielidmaatschap dat met een downloadcode is gekocht.

Om een familielidmaatschap te kopen moet je minimaal 18 jaar oud zijn.

Kies dit lidmaatschap

Nintendo eShop-prijzen. Alle prijzen zijn inclusief btw.
Word lid via de Nintendo eShop en ontvang een gratis proefperiode van zeven dagen (alleen als individueel lidmaatschap).

Meer informatie

Veelgestelde vragen

Worden er automatisch kosten aan me berekend als de gratis proefperiode eindigt en de service op 19 september 2018 officieel van start gaat?

Nee, er worden niet automatisch kosten aan je berekend. Om de service te gebruiken moet je een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kopen.

Kan ik Nintendo Switch Online gratis uitproberen?

Je kunt de betaalde Nintendo Switch Online-ledenservice zeven dagen gratis uitproberen! Selecteer de Nintendo Switch Online-optie aan de linkerkant in de Nintendo eShop om je gratis proefperiode te activeren.

Opmerking: per Nintendo-account is er één gratis proefperiode beschikbaar. Tijdens deze proefperiode kun je online spelen, voicechatten via de smartphone-app en de opslagcloud en Nintendo Entertainment System - Nintendo Switch Online-service gebruiken. Het is tijdens de proefperiode niet mogelijk om Nintendo Entertainment System-controllers te kopen.

Als je automatisch verlengen hebt geactiveerd, zal je lidmaatschap worden verlengd als je proefperiode van zeven dagen voorbij is. Je koopt dan automatisch een individueel lidmaatschap van één maand (30 dagen). Als je geen lidmaatschap wilt kopen, kun je de automatische verlenging beëindigen tijdens de gratis proefperiode. Er zullen je dan geen kosten in rekening worden gebracht.

Wat gebeurt er met de resterende tijd als ik een extra lidmaatschap koop terwijl ik al lid ben van Nintendo Switch Online?

Als je een individueel lidmaatschap koopt terwijl je al een individueel lidmaatschap bezit, wordt de tijd toegevoegd aan je resterende tijd. Om een voorbeeld te geven: als je nog 35 dagen van een individueel lidmaatschap over hebt en je een individueel lidmaatschap van 365 dagen koopt, wordt de resterende tijd in totaal 400 dagen. Je kunt de resterende tijd voor een account tot maximaal drie jaar verlengen. Je kunt echter niet de resterende tijd van een individueel lidmaatschap combineren met die van een familielidmaatschap.

Lijst met onlinediensten

 
Switch Online
Niet-leden
Online spelen
NES & Super NES - Nintendo Switch Online
Opslagcloud
Animal Crossing: New Horizons dienst voor eilandback-ups
Smartphone-app
Exclusieve aanbiedingen voor leden
Lokale multiplayer
Speel gekochte downloadsoftware en DLC offline
Systeemupdates voor de Nintendo Switch
Software-updates
Toegang tot de Nintendo eShop
Nintendo-nieuws
Vrienden toevoegen en beheren
Screenshots en video's delen op social media
De smartphone-app 'Ouderlijk toezicht voor Nintendo Switch'
My Nintendo-puntenprogramma

Met uitzondering van bepaalde games en diensten moet je lid worden van de betaalde Nintendo Switch Online-ledenservice om online te kunnen spelen op de Nintendo Switch.

Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar.