Nintendo Entertainment System – Nintendo Switch Online

Speel klassieke NES-games altijd en overal

Als je lid wordt van de betaalde Nintendo Switch Online-ledenservice, krijg je toegang tot een groeiende collectie Nintendo Entertainment System-games. Geef een Joy-Con aan een vriend voor multiplayerplezier, of speel zelfs online!

Je hebt altijd toegang tot de volledige selectie games zolang je lid blijft.

Je moet eens in de zoveel tijd inloggen.

Er worden elke maand nieuwe games toegevoegd!

Vanaf de release zijn er twintig games speelbaar en er worden regelmatig nieuwe games toegevoegd. Waar je ook naartoe gaat met je Nintendo Switch, je hebt altijd een rijke selectie klassieke NES-games bij je!

Line-up vanaf de release

Vanaf 19 september

Balloon Fight

Baseball

Donkey Kong

Double Dragon

Dr. Mario

Excitebike

Ghosts’n Goblins

Gradius

Ice Climber

Ice Hockey

The Legend of Zelda

Mario Bros.

Pro Wrestling

River City Ransom

Soccer

Super Mario Bros.

Super Mario Bros. 3

Tecmo Bowl

Tennis

Yoshi


Spelen in een handomdraai

Je kunt altijd en overal in de actie duiken, ook als je slechts eventjes tijd hebt. Je kunt je voortgang ook altijd opslaan!

Delen en spelen

Geef een Joy-Con aan een vriend voor plezier voor twee spelers in ondersteunde games.


Speel online

Maak online verbinding met vrienden of deel je scherm voor coöperatieve en competitieve actie! In singleplayergames kunnen jullie om de beurt spelen.


Reik vrienden de hand

Als je online speelt, kun je een cursor in de vorm van een hand op het scherm van je vriend weergeven. Hiermee kun je hints geven, geheimen aanwijzen of applaudisseren als je teamgenoot iets goeds heeft gedaan!


Voicechat

Met de smartphone-app* voor Nintendo Switch Online kun je voicechatten terwijl je compatibele games online speelt.


Exclusieve aanbiedingen voor leden

Nintendo Entertainment System-controllers voor de Nintendo Switch

Met deze controllers in NES-stijl die exclusief zijn voor leden, kun je NES-games op je Nintendo Switch op een authentieke manier beleven!

Opmerking: Nintendo Entertainment System-controllers kunnen alleen worden gebruikt als ze zijn losgemaakt van het Nintendo Switch-systeem, en zijn alleen geschikt om NES-games van Nintendo Switch Online te spelen. Je kunt Nintendo Entertainment System-controllers opladen door ze vast te maken aan het Nintendo Switch-systeem.


*Je hebt een compatibele smartphone of tablet en een internetverbinding nodig om de Nintendo Switch Online-app te kunnen gebruiken. Op het gebruik van mobiele data kunnen extra kosten van toepassing zijn.

Je hebt een Nintendo-account nodig om de service te kunnen gebruiken. De dienst kan alleen worden gebruikt door Nintendo-accounthouders van 13 jaar of ouder. Om beperkingen voor de Nintendo Switch Online-app in te stellen, ga je naar je smartphone- of tablet-instellingen. De app 'Ouderlijk toezicht voor Nintendo Switch' bevat geen instellingen voor deze app.