Welkom bij de Nintendo-klantenservice

Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

Reparaties

Neem contact op met de algemene klantenservice voor alle technische vragen, vragen over kapotte onderdelen of batterijklepjes, advies met betrekking tot onderhoud, vragen over de Nintendo Wi-Fi Connection, handleidingen enz.

Aanmelden reparatie

Tel.: 030-6097166 (9:00-12:30 en 13:00-17:00 uur)

De medewerker die je aan de lijn krijgt, zal eerst zo goed mogelijk proberen te achterhalen wat de aard van het probleem is. Blijkt het probleem toch niet direct op te lossen, dan zal de medewerker je adviseren om het product terug te brengen naar de winkel, of om het product voldoende gefrankeerd op te sturen naar Nintendo Benelux B.V.

Bedrijfsinformatie / Algemene inlichtingen

Nintendo Benelux B.V.

Zoomstede 21

3431 HK Nieuwegein

Nederland

Telefoon: 030-6097100

Fax: 030-6051110

De telefonist(e) zal proberen je vraag te beantwoorden. Indien nodig zal zij je doorverwijzen naar de juiste persoon binnen de organisatie.

Neem altijd eerst via het bovenstaande nummer contact op met een van onze medewerkers, voordat je een product naar de technische dienst van Nintendo stuurt. Stuur indien mogelijk ook de originele verpakking mee, evenals een beschrijving van het probleem en een kopie van het aankoopbewijs waarop de aankoopdatum staat.

E-mailadressen:

Stuur ons een e-mail

Gerelateerde categorieën