• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Welkom bij de Nintendo-klantenservice

  Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

  Je tegoed gebruiken in de Nintendo eShop

  tiger_icon_balance.jpg Om software te kopen in de Nintendo eShop, dien je het tegoed op je Nintendo 3DS-systeem aan te vullen. Je kunt je tegoed aanvullen door in het hoofdmenu van de Nintendo eShop op het pictogram voor het aanvullen van tegoed te tikken.

  Er zijn twee manieren om het tegoed op je Nintendo 3DS-systeem aan te vullen:

  • Nintendo eShop Card
   Nintendo eShop Cards zijn nu in bepaalde winkels te koop. Klik hier voor informatie over waar je Nintendo eShop Cards kunt vinden. Kies de bewuste optie in het tegoedscherm en volg de instructies. Je vindt de vereiste, 16-cijferige activatiecode achter op de Nintendo eShop Card, nadat je de zilverkleurige kraslaag hebt verwijderd. Nintendo eShop Cards zijn verkrijgbaar in bedragen van €15, €25 en €35.
  • Creditcard

  Opmerking: de Nintendo eShop toont prijzen in de valuta die overeenkomt met de regio-instellingen van je Nintendo 3DS-systeem.

  Het is mogelijk om het gebruik van creditcards en het kopen van software te beperken door gebruik te maken van de functie 'Ouderlijk toezicht' op de Nintendo 3DS. Raadpleeg de systeemhandleiding of klik hier voor meer informatie over de functie 'Ouderlijk toezicht' op het Nintendo 3DS-systeem.

  AttentionSign.png Opmerking: in de Nintendo eShop kun je geen Nintendo Points Cards of Wii Points Cards gebruiken.