Welkom bij de Nintendo-klantenservice

Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

Software-update: 27 december 2017

Er is nu een software-update beschikbaar die toegang biedt tot nieuwe functies en aanpassingen in Kirby Battle Royale. Om deze update te downloaden moet je de game starten terwijl je systeem verbonden is met het internet. Na deze update is de softwareversie 2.1.0.

Inhoud van de update

  • Het is nu makkelijker om in het onlinegevecht ranglijstpunten te verdienen.
  • Als de verbinding van een tegenstander tijdens een onlinegevecht verbroken wordt, is het nu mogelijk dat je toch nog ranglijstpunten ontvangt.
  • Er is een probleem opgelost waardoor de game vastliep tijdens het lanceren van een rakket in Raketrace.

Aanvullende informatie

Na het updaten van de game naar versie 2.1 is het niet meer mogelijk om de game lokaal te spelen met spelers die een oudere versie van de game hebben.

Je hebt deze update nodig om de internetfunctionaliteit van de game te gebruiken.

Belangrijk:

Je kunt je opgeslagen spelgegevens blijven gebruiken.

De updategegevens worden opgeslagen op de SD-kaart die zich in je Nintendo 3DS-systeem bevindt. Als er niet voldoende vrije ruimte op de SD-kaart is, kan de update niet naar behoren worden geïnstalleerd. Je kunt controleren hoeveel vrije ruimte er nog op je SD-kaart is door GEHEUGENBEHEER te kiezen in de systeeminstellingen in het HOME-menu.

Zorg ervoor dat je de updategegevens niet wist. Je kunt de updategegevens bekijken door in de systeeminstellingen GEHEUGENBEHEER → NINTENDO 3DS → AANVULLENDE CONTENT te kiezen.

Als je bij de eerste configuratie van je Nintendo 3DS-systeem nog niet akkoord was gegaan met de gebruikersovereenkomst voor Nintendo 3DS-diensten en het privacybeleid, kun je geen verbinding maken met het internet en kun je de update niet downloaden. Ga in de systeeminstellingen naar INTERNETINSTELLINGEN → OVERIGE INFORMATIE → GEBRUIKERSOVEREENKOMST om de gebruikersovereenkomst voor Nintendo 3DS-diensten en het privacybeleid te bekijken.